Restaurant Le Beau

Adres
Piet Heinstraat 3A
4461 GL Goes
Telefoon
0113 853 485
Dinerbon.com Goes Restaurant Le Beau
Dinerbon.com Goes Restaurant Le Beau
Dinerbon.com Goes Restaurant Le Beau
Dinerbon.com Goes Restaurant Le Beau

In het centraal in Zeeland gelegen plaatsje Goes vindt u restaurant Le Beau. Het restaurant bestaat sinds 2011, en heeft sindsdien al vele vriendengroepen, gezinnen, collega’s en andere bezoekers laten kennismaken met de hartelijke gastvrijheid en de heerlijke gerechten van de chef. U heeft nu de kans om met uw dinerbon ook zo’n avond te gaan beleven bij restaurant Le Beau. In het restaurant werken ze naar eigen zeggen met een hecht, betrouwbaar, loyaal en vakbekwaam team, waarvan de leden al langer bij het restaurant werken. Dit leidt tot stabiliteit en herkenbaarheid, iets dat ze bij restaurant Le Beau hoog in het vaandel hebben staan. U kunt er dan ook van uit gaan dat u bij Le Beau goed eten krijgt voor een betaalbare prijs, terwijl u door de bediening goed in de watten wordt gelegd en het u aan niets zal ontbreken.

Kies uw favoriete gerecht van het à la carte menu, of geniet van een 3 of vier gangen keuzemenu. Wilt u zich compleet laten verassen door de chef? Kies dan het surprisemenu van maar liefst zes gangen. De menu’s bieden een combinatie van bekende en bijzondere gerechten, die u zeker zullen verrassen. De opmaak van de borden draagt misschien wel minstens zoveel bij aan de ervaring als de smaak van het eten, en deze is dan ook altijd tip-top in orde!

Wanneer u nieuwsgierig bent geworden naar dit leuke restaurant in het Zuidwesten van ons land, neem dan uw dinerbon in de hand en kom langs bij restaurant Le Bleu in Goes!