Restaurant De Kamperduinen

Adres
Patrijzenlaan 1
4493 RA Kamperland
Telefoon
0113 370000
Dinerbon.com Kamperland Restaurant De Kamperduinen
Dinerbon.com Kamperland Restaurant De Kamperduinen
Dinerbon.com Kamperland Restaurant De Kamperduinen

Proef Zeeland en breng een bezoek aan Restaurant De Kamperduinen in Kamperland

Restaurant De Kamperduinen in Kamperland is pal achter de duinen op Noord-Beveland gevestigd. Zodra je je eerste hap neemt van een van de mooie gerechten, proef je direct Zeeland. Het restaurant is dan ook een paradijs voor degenen die een groot fan zijn van regionale producten. Denk hierbij aan producten als vlees van topkwaliteit en een geweldige hoofdmoot, verse vis die afkomstig is uit de wateren van Zeeland. De chef-kok van dit restaurant is gedreven en focust zich voornamelijk op het bereiden van gezonde gerechten.

Biologisch diner of een smaakvol calorie-arm menu met je restaurant cadeau

Gaat je voorkeur uit naar een compleet biologisch diner? Of probeer je graag een uitnodigend calorie-arm menu uit? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Restaurant De Kamperduinen in Kamperland. Geef echter bepaalde wensen wel op tijd door. Hierdoor weet je zeker dat de chef-kok van Restaurant De Kamperduinen in Kamperland rekening met je wensen kan houden. Het interieur bestaat uit warme bruin, oranje en rode kleuren, luxe stoelen en fraai gedekte tafels. Hierdoor ga je uit eten in een sfeer die direct uitnodigt om te gaan genieten. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, toch?

Kom zeven dagen per week met je restaurantbon langs bij Restaurant De Kamperduinen in Kamperland

Restaurant De Kamperduinen in Kamperland is zeven dagen per week geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Wil je er zeker van zijn dat er een tafel vrij is voor je restaurantbon? In dat geval is het verstandig om te reserveren. Je bereikt het personeel door even te bellen. Het restaurant is gevestigd aan de Patrijzenlaan 1 en de menukaart kun je alvast bekijken op de website. Ga jij binnenkort je restaurant cadeau besteden in dit sfeervolle restaurant in Zeeland?