Restaurantje Nummer 7

Adres
Rotterdamsekaai 7
4373 AE Middelburg
Telefoon
0118 - 627077
Dinerbon.com Middelburg Restaurantje Nummer 7
Dinerbon.com Middelburg Restaurantje Nummer 7
Dinerbon.com Middelburg Restaurantje Nummer 7
Dinerbon.com Middelburg Restaurantje Nummer 7

Restaurantje Nummer 7 ligt in Middelburg, dichtbij de haven en een kleine vijf minuten wandelen van het stadscentrum. Het restaurant is opgericht door de Zeeuwen Janine en Michiel Kunst. Zij hebben veel ervaring opgedaan in de horeca, waarna ze hun eigen zaak zijn gestart in dit prachtige monumentale pand uit de 17e eeuw. Kwaliteit staat bij Restaurantje Nummer 7 op de eerste plaats. De keuken is Frans/Internationaal, maar is gecombineerd met authentieke Zeeuwse accenten. Deze kunt u nu ook komen proeven met uw Dinerbon.

Het restaurant is toegankelijk voor een breed publiek. Bent u een echte liefhebber van gastronomie? Ook dan moet u met de Dinerbon bij Restaurantje Nummer 7 zijn. De lichte en pure gerechten draaien om eenvoud en kwaliteit. U zult daarom altijd de natuurlijke kracht van de ingrediënten terug vinden in uw gerecht. Bij Restaurantje Nummer 7 krijgt u echt iets bijzonders op uw bord. De kaart is seizoensgebonden en er is elke maand wel iets nieuws! Wat dacht u van op houtskool gegrild Zeeuws rund of op de huis gebakken kabeljauwfilet? Als nagerecht kunt u een echt Zeeuws dessert krijgen: dit is een zoet trio van een bolus, babbelaar en stroopwafel. Met uw Dinerbon kunt u hier echt even uitgebreid genieten van het allerbeste van Zeeland.

U kunt met de Dinerbon ook kiezen voor een verassingsmenu met vier, vijf, zes of zeven gangen. Dan krijgt u wel de mogelijkheid om uw favoriete ingrediënten te kiezen die vervolgens op verassende wijze worden gepresenteerd in uw maaltijd. Neem dan ook een speciaal wijnarrangement om uw gerechten te begeleiden.