Restaurant Heerlyckheijd

Adres
Baanstpoldersedijk 4
4504 PR Nieuwvliet
Telefoon
0117 376 700
Dinerbon.com Nieuwvliet Restaurant Heerlyckheijd
Dinerbon.com Nieuwvliet Restaurant Heerlyckheijd
Dinerbon.com Nieuwvliet Restaurant Heerlyckheijd

Bent u op vakantie in het schitterende Zeeuws-Vlaanderen? Kom dan met uw Dinerbon lunchen of dineren bij Restaurant Heerlyckheijd in Nieuwvliet. Dit restaurant en vakantiepark ligt op steenworp afstand van het strand, natuurreservaten en beschikt over een tropisch zwemparadijs. Het is dus de perfecte plek voor een gezellig dagje of weekendje weg met uw gezin! Geniet van een drankje aan de bar, een heerlijke lunch op het terras of een uitgebreid diner in mediterrane sferen. Betalen kan gewoon met uw Dinerbon!

Bij Restaurant Heerlyckheijd kunt u heerlijk eten voor een goede prijs. Zeeuws-Vlaanderen staat bekend om haar gemoedelijke, culinaire en gastvrije karakter. Dit vindt u ook zeker terug in de menukaart. In ruil voor uw Dinerbon kunt u genieten van seizoensgerechten en lokale lekkernijen, zoals een echt Zeeuws mosselpannetje. Er is voldoende keus in vlees- en visgerechten. Ook is er mogelijkheid voor afhaalmaaltijden en verse krokante pizza’s! Want wie is er nou niet dol op pizza?! Naast het heerlijke eten staat Restaurant Heerlyckheijd bekend om haar gastvrije bediening en ultieme gezelligheid. Dit kunt u nu zelf ervaren als u er komt eten met uw Dinerbon! Het enthousiaste team hoopt u binnenkort te mogen verwelkomen.

Het restaurant is het ideale eindpunt na een dag zwemmen in de zee, een mooie tocht in natuurreservaat De Verdronken Zwarte Polder of een dag cultuur snuiven in één van de historische Belgische steden. Restaurant Heerlyckheijd vormt dan de perfecte afsluiting van de dag. Vergeet uw Dinerbon niet!