Brasserie Rijk Der Vitaminen

Adres
Hollaereweg 9b
4698 PH Oud-Vossemeer
Telefoon
06 53117260
Dinerbon.com Oud-Vossemeer Brasserie Rijk Der Vitaminen
Dinerbon.com Oud-Vossemeer Brasserie Rijk Der Vitaminen

Een ultiem vakantiegevoel beleef je bij Brasserie Rijk Der Vitaminen

Brasserie Rijk Der Vitaminen beschikt over een ruim en goed bereikbaar buitenterras. Hier ervaar je het ultieme vakantiegevoel en in een ongedwongen sfeer geniet je met je restaurantbon van verschillende lekkere gerechten. Kom langs en ontspan met een drankje en een hapje na een leuke fietstocht in de omgeving. Liever uitgebreid tafelen? Dan verwelkomt het personeel van Brasserie Rijk Der Vitaminen je graag voor een leuk etentje. Welke gerechten probeer jij een keer uit met je restaurantbon?

Een fraai gedecoreerd interieur bij Brasserie Rijk Der Vitaminen

Bekijk als je plaatsneemt in het restaurant of op het terras eens het interieur van Brasserie Rijk Der Vitaminen. Het ultieme vakantiegevoel wordt namelijk versterkt door het Afrikaans houtsnijwerk, de Chinese kunst en diverse fraaie Thoolse elementen. Voor zowel grote als kleine gezelschappen is er meer dan voldoende plek met een restaurant cadeau. Brasserie Rijk Der Vitaminen biedt op de bovenverdieping plek aan 38 gasten, op de benedenverdieping biedt Brasserie Rijk Der Vitaminen plek aan 24 personen. Ideaal als je graag een feestje wilt vieren, gaat borrelen met vrienden of collega’s of een familiedag organiseert.

Maak gebruik van de parkeergelegenheid van Brasserie Rijk Der Vitaminen

Brasserie Rijk Der Vitaminen beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is hierdoor goed te bereiken. De menukaart wordt regelmatig vernieuwd en de chef-kok gebruikt gebruikt hier graag verse producten, afkomstig van Tholen, voor. Dit, in combinatie met streekproducten als lamsoren en zeekraal, zorgt voor een uitnodigende menukaart. Brasserie Rijk Der Vitaminen is gevestigd aan de Hollaereweg 9b in Oud-Vossemeer. Wil je zeker zijn van een tafel? Dan is het verstandig om te reserveren met je restaurant cadeau. Brasserie Rijk Der Vitaminen is van woensdag tot en met zondag geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur.