Zilt&Zout

Adres
Kanaalweg 8
4525NA Retranchement
Telefoon
0117 376500
Dinerbon.com Retranchement Zilt&Zout
Dinerbon.com Retranchement Zilt&Zout
Dinerbon.com Retranchement Zilt&Zout
Dinerbon.com Retranchement Zilt&Zout

Wil jij dineren met jouw dinerbon in het prachtige Zeeuws Vlaanderen? Geniet bijvoorbeeld van een wandeling langs de kust en eindig jouw middag bij restaurant Zilt & Zout in Retranchement. Dit is een perfect restaurant om helemaal tot rust te komen en te genieten van een heerlijke avond. Je mag jouw dinerbon bij Zilt & Zout gebruiken voor een diner naar keuze!

Verse vis

Wanneer je naar Zeeuws Vlaanderen gaat, denk je natuurlijk direct aan de prachtige kust. Wanneer je ook een dag het strand hebt bezocht, is een diner met verse vis natuurlijk jouw eerste keuze. Dan is een diner bij Zilt & Zout in Retranchement de beste keuze. Hier heb je keuze uit verschillende heerlijke gerechten met vis. Houd je niet van vis of dineer je liever vegetarisch? Ook dan kun je leuke gerechten kiezen bij Zilt & Zout.

Nieuwe tent, goede reviews

Restaurant Zilt & Zout heeft haar deuren nog niet heel lang open. Na een verbouwing is restaurant Zilt & Zout helemaal nieuw en is pas een paar jaar draaiende. Dit betekent niet dat het spannend wordt of het diner wel zal smaken. In de korte tijd dat Zilt & Zout open is, heeft het al geweldige beoordelingen binnen kunnen halen. Restaurant Zilt & Zout is een echt begrip in Retranchement en heeft online al enorm veel lovende reviews. Je weet dus altijd dat je kunt genieten van een goede maaltijd bij Zilt & Zout.

Diner met een uitzicht

Niet alleen jouw smaakpapillen beleven een fantastische avond bij restaurant Zilt & Zout, ook jouw ogen genieten een topavond. De borden worden altijd prachtig opgemaakt en het interieur bij Zilt & Zout is smaakvol. Daarnaast heeft Zilt & Zout aan de Kanaalweg in Retranchement een perfect uitzicht. Wanneer je een tafeltje aan het raam hebt, kijk je namelijk uit over water! Dit is pas een romantische setting voor een diner.

Pak jouw dinercheque uit de la en om kom naar Retranchement in Zeeuws Vlaanderen. Hier kun je dineren bij Zilt & Zout met jouw dinercheque en genieten van een heerlijke avond.