Hotel Resort Land en Zee

Adres
Rampweg 28
4326 LK Scharendijke
Telefoon
0111-671785
Dinerbon.com Scharendijke Hotel Resort Land en Zee
Dinerbon.com Scharendijke Hotel Resort Land en Zee

Lijkt het u fijn om met uw dinerbon te dineren op een sfeervolle locatie aan de Zeeuwse kust, op een plaats waar ook overdag genoeg te beleven is, zodat u een gehele dag of zelf meerdere dagen uit kunt op deze locatie? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U bent namelijk van harte uitgenodigd bij Hotel en Resort Land & Zee, dat is gelegen aan de kust ter hoogte van het Zeeuwse plaatsje Scharendijke. Bij resort Land en Zee heeft u de mogelijkheid om heerlijk te dineren met uw dinerbon en daarnaast u in de omgeving goed te vermaken. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het prachtige duingebied of over de uitgestrekte stranden. Er zijn vele wandel en fietsroutes die dicht langs resort Land en Zee lopen, wat Land en Zee een perfect vertrek- en/of eindpunt maakt.

Wanneer u na een dag vol natuur of avontuur neerploft bij restaurant Zeeuws Verlangen, dat een onlosmakelijk verbonden onderdeel is van het resort, kunt u verwachten dat de chef en zijn keukenteam voor u een heerlijk diner op tafel zet. Proef de verse ingrediënten en de Zeeuwse invloeden en laat u bij uw bezoek met uw dinerbon helemaal verassen door de geuren en smaken. Omdat er ook met producten van het seizoen wordt gewerkt is de kaart niet het hele jaar hetzelfde. De kaart staat dan ook niet online, maar u kunt altijd contact opnemen met het restaurant om u te laten informeren over de gerechten die op dit moment worden geserveerd.

Wees van harte welkom met uw dinerbon bij restaurant Zeeuws Verlangen en natuurlijk bij Resort Land en Zee in het algemeen!