Grand café Met Shmaak

Adres
Voorstraat 41
4675CA Sint Philipsland
Telefoon
0167 572436
Dinerbon.com Sint Philipsland Grand café Met Shmaak
Dinerbon.com Sint Philipsland Grand café Met Shmaak

Grand café Met Shmaak is gevestigd in Sint Philipsland te Zeeland. Grand café Met Shmaak is een gezellig café waar je kan genieten van de hollandse keuken. Door de goede service en ongedwongen sfeer voel je hier meteen welkom. Met een kleine vijf minuten lopen heb je prachtig uitzicht over het water. Het café is ruim opgezet, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Wij beschikken over een terras, waar het mooi weer heerlijk is om te zitten.

U kunt bij ons geniet van lekkere broodjes, soepen, mosselen en nog veel meer. Niet alleen voor een lekker gerecht kunt u hier terecht, maar ook voor een borrel met hapjes of voor een kop koffie met appeltaart. In dit altijd gezellige café kent gezelligheid geen tijd. Ideaal om hier je dinerbon of dinercheque te verzilveren. Kom gezellig met je vrienden genieten van een goede sfeer en lekker eten in een bruin café.

Grand café Met Shmaak is gevestigd op de Voorstraat 41. Iedereen is bij ons van harte welkom. Pak je dinerbon of dinercheque en verzilver hem bij ons. Wij zijn voor u elke maandag tot en met donderdag geopend van 11.00 uur tot 00.00 en op vrijdag en zaterdag  van 11.00 uur tot 02.00 uur. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0167 572 436.