Brasserie Evertsen

Adres
De Ruyterplein 1
4381 BZ Vlissingen
Telefoon
0118 - 414498
Dinerbon.com Vlissingen Brasserie Evertsen
Dinerbon.com Vlissingen Brasserie Evertsen
Dinerbon.com Vlissingen Brasserie Evertsen
Dinerbon.com Vlissingen Brasserie Evertsen

Gebruik uw Dinerbon voor een bezoek aan de unieke Brasserie Evertsen. In het hartje van Vlissingen is dit restaurant gevestigd aan de Westerschelde; de meest bevaren rivier van Europa. Jaarlijks komen hier 70.000 schepen langs die bevoorraad worden door de loodsboten die vanaf de kant vertrekken. Een feest om naar te kijken dus en dit kan in ons restaurant (ruimte voor 60 personen) of op ons prachtige terras (ruimte voor 120 personen).

In 2007 is het restaurant volledig verbouwd en heeft het de naam Evertsen gekregen. Evertsen is de naam van een admiralengeslacht dat in de 16e en 17e een belangrijke rol speelde in de Zeeuwse maritieme ontwikkeling. De Evertsen hebben zij aan zij gevochten met Michiel de Ruyter en de Zeeuwse streek veel welvaart gebracht. Sporen van de roemruchte Zeeuwse geschiedenis vindt u nog overal; in de haven is in 1689 het admiraal schip De Walcheren gezonken en in de haven is in het oude huis van de werkgever van de Ruyter het MuZEEum gevestigd. Combineer een bezoek aan deze prachtige attracties met een hapje of drankje bij Brasserie Evertsen; ook met uw Dinerbon!

Onze kaart wordt gekarakteriseerd door overheerlijke streek- en seizoensspecialiteiten voor een lage prijs. Wij gebruiken zoveel mogelijk huisgemaakte producten, waardoor onze appeltaart, kroketten en soepen heel populair zijn. Daarnaast serveren wij overheerlijke vis- en vleesgerechten. Elk seizoen vindt u bij ons een andere kaart en daarnaast hebben wij eens speciaal weekmenu. Tonijn en paling zult u niet op onze kaart vinden, want wij gebruiken geen bedreigde diersoorten en houden rekening met de kuitperiode van de vis.

Hopelijk mogen wij u snel begroeten in onze mooie brasserie. Neem uw Dinerbon mee, want die accepteren wij graag. Tot snel!