Brasserie Lunchcafe t Hart van

Adres
Walstraat 51
4381GD Vlissingen
Telefoon
0118 567 462
Dinerbon.com Vlissingen Brasserie Lunchcafe t Hart van
Dinerbon.com Vlissingen Brasserie Lunchcafe t Hart van
Dinerbon.com Vlissingen Brasserie Lunchcafe t Hart van
Dinerbon.com Vlissingen Brasserie Lunchcafe t Hart van

Wist u dat u nu met uw dinerbon ook de mogelijkheid heeft om te gaan lunchen of dineren bij een gemoedelijke brasserie die centraal is gelegen in de gezellige stad Vlissingen? Dat is namelijk wel het geval, want sinds kort kunt u met uw dinerbon genieten van de lekkerste lunches of diners bij Brasserie – Lunchcafé ’t Hart van! Lunchcafé ’t Hart van is gelegen aan de Walstraat 51 en u herkent het café aan het gezellige terras aan de voorzijde van de horecagelegenheid. Iedere dag opent ’t Hart van al vroeg, want rond een uur of 10 bent u welkom voor een heerlijk belegd broodje en een gezond sapje!

Op de lunchkaart van Brasserie – Lunchcafé ’t Hart van staan verschillende lekkere gerechten die voor u in de keuken met zeer veel plezier worden klaargemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een heerlijke warme soep of van een vers uit de oven gehaald broodje met allerlei soorten beleg. Heeft u iets bijzonders te vieren? Dan is een lunch of diner bij ’t Hart van ook een zeer leuke en goede optie. Dit kan gewoon met uw dinerbon en in samenspraak met de keuken kan er een speciale lunch of een speciaal diner worden samengesteld voor u Het team van ’t Hart van denkt namelijk graag met u mee om uw middag of avond heel bijzonder te maken en aan te laten sluiten aan uw wensen.

Het is tijd voor een leuk culinair avontuur in het centrum van de stad Vlissingen, dus wacht niet langer en zet uw dinerbon in voor een bezoek aan Brasserie – Lunchcafé ’t Hart van!