Café-Restaurant Soif

Adres
Bellamypark 14
4381 CJ Vlissingen
Telefoon
0118 - 410516
Dinerbon.com Vlissingen Café-Restaurant Soif
Dinerbon.com Vlissingen Café-Restaurant Soif
Dinerbon.com Vlissingen Café-Restaurant Soif
Dinerbon.com Vlissingen Café-Restaurant Soif

In Vlissingen, dichtbij de prachtige zee, ligt Restaurant/Café SOIF. Kwaliteit en gezelligheid sluiten hier elkaar niet uit. Met uw Dinerbon kunt u hier heerlijk lunchen en dineren, maar ook langsgaan voor een gezellige high tea of borrel. Het café en het restaurant zijn bijna volledig van elkaar gescheiden waardoor het restaurant een echt huiskamergevoel geeft.

Chef-koks Joeri en Steven bestieren onze keuken en gebruiken voor hun overheerlijke gerechten enkel duurzame producten. Zij gaan aantal op zoek naar de beste seizoensproducten uit de streek die op een verantwoorde manier worden gewonnen. Daarvan bedenken zij dan keer op keer de meest overheerlijke en verrassende gerechten.

Op onze kaart vindt u bijvoorbeeld de ‘pasta van de week’ en een uitgebreid maandmenu. Hiernaast serveren wij de daghap. Deze is werkelijk elke dag anders en altijd even lekker. De oesters, kreeft, king crab, Oosterschelde krab en Hollandse garnalen zijn veelgebruikte elementen in onze keuken en wij bieden u de plank van de slager. Bij de slager halen wij de beste lokale stukken vlees en bereiden deze zoals u dat wenst.

Op onze drankenkaart vindt u onder andere heerlijke wijnen die passen bij onze gerechten en koude biertjes vers van de tap!

Wij draaien voor u op de achtergrond allerlei verschillende stijlen muziek. Denk bijvoorbeeld aan klassieke rock, moderne dance of lounge muziek. Onze feestjes zijn wereldberoemd in Vlissingen. Onze muziekavonden met terrasband worden druk bezocht.

Verantwoord genieten in een prachtige ambiance voor een schappelijke prijs? Kom dan eens met uw Dinerbon naar SOIF. Het mooiste plekje van Vlissingen!