Dijkpaviljoen de Westkaap

Adres
Zeedijk 7
4361 SJ Westkapelle
Telefoon
0118 572557
Dinerbon.com Westkapelle Dijkpaviljoen de Westkaap
Dinerbon.com Westkapelle Dijkpaviljoen de Westkaap
Dinerbon.com Westkapelle Dijkpaviljoen de Westkaap
Dinerbon.com Westkapelle Dijkpaviljoen de Westkaap

Ontdek met je restaurantbon de lekkerste gerechten van Restaurant Dijkpaviljoen De Westkaap

Bij Restaurant Dijkpaviljoen De Westkaap ben je verzekerd van een ontspannende middag of avond uit. Combineer een bezoek aan het restaurant bijvoorbeeld met een wandeling in de omgeving. De Noordzee is slechts op een paar meter afstand van het restaurant en je hebt een geweldig uitzicht over de imponerende Westkappelse Zeedijk. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat de gerechten net even wat beter smaken. Geniet van een sfeervolle ambiance en kom binnenkort met je restaurantbon een keer langs bij Dijkpaviljoen De Westkaap.

Al het lekkers uit de zee en van het land staan centraal op de kaart van Restaurant Dijkpaviljoen De Westkaap

De keukenbrigade van Restaurant Dijkpaviljoen De Westkaap staat bekend om de klassiek bereiding van overheerlijke Zeeuwse mosselen. Echter heb je de keuze uit nog veel meer lekkers uit de zee en van het land. Denk hierbij aan varkenshaas, wilde zeebaars, sliptong, kreeft en biologisch vlees van Zeeuwse runderen. Gaat je culinaire hart sneller kloppen van een vegetarische kaart? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem bij dit restaurant. Laat je bijvoorbeeld aangenaam verassen door gebakken polenta of gegrilde knolselderij. De zilte lucht van Zoutelande maakt je beleving rondom het restaurant helemaal compleet.

Rond de lunch of het diner af met diverse lekkere zoete lekkernijen

Wil je met je restaurant cadeau echt een keer goed uitpakken? Dan zit je bij Restaurant Dijkpaviljoen De Westkaap helemaal goed. Rond de lunch of het diner af met diverse lekkere zoete lekkernijen af. Kom je alleen langs voor een kopje koffie of thee met wat lekkers? Dan mag een goede punt appeltaart, die ambachtelijk klaar is gemaakt, natuurlijk niet ontbreken. Er wordt enkel gewerkt met verse producten van de beste kwaliteit. En dat proef je direct! Kom jij binnenkort een keer langs bij Restaurant Dijkpaviljoen De Westkaap met je restaurant cadeau?