Delifrance Alblasserdam

Adres
Makado-Center 23
2951EH Alblasserdam
Telefoon
078 6915493
Dinerbon.com Alblasserdam Delifrance Alblasserdam
Dinerbon.com Alblasserdam Delifrance Alblasserdam

U weet waarschijnlijk wel dat u met uw dinerbon heerlijk uit eten kunt gaan bij meer dan 2100 aangesloten restaurants, eetcafés, bistro’s en meer, verspreid door heel Nederland. Maar wist u ook dat u met uw dinerbon een heerlijk ontbijt of een heerlijke lunch kunt nuttigen bij Nederlands meest bekende leverancier van Franse broodjes en andere specialiteiten? Dat kan dus! U bent namelijk bij vele vestigingen van Délifrance welkom om met uw dinerbon te genieten van heerlijke Franse belegde broodjes en meer. Zo ook bij de Délifrance Alblasserdam, die zich bevindt aan het Makado-Center 2. U bent er van harte welkom om gezellige te komen lunchen, maar u kan uw broodjes ook afhalen en op bepaalde tijdstippen zelfs bij u op locatie laten bezorgen!

Het assortiment van de Délifrance in Alblasserdam is zeer ruim. U kunt er lekker zoetigheden bestellen, die in Frankrijk gebruikelijk als ontbijt worden gegeten maar die ook zeer goed doorgaan voor tussendoortje, wanneer u even lekkere trek heeft. Denkt u hierbij aan chocoladebroodjes, koffiebroodjes en dergelijke. Wilt u liever een stevige lunch? Kies dan voor een baguette die rijkelijk is belegd. De belegkeuze is zeer groot en de kans dat uw lievelingsbroodje er tussen zit is dan ook erg groot.

Kom vooral zelf eens een kijkje nemen en ontdek wat voor heerlijkheden de France keuken allemaal te bieden heeft op het gebied van brood. Heeft u geen zin in een broodje? U kunt ook warme soep, salades en andere gerechten bestellen dus er is voor ieder wat wils! Wij wensen u een fijn ontbijt en een fijne lunch toe met uw dinerbon bij de Délifrance!