Akropolis Alphen aan den Rijn

Adres
Prins Hendrikstraat 159
2405AJ Alphen aan den Rijn
Telefoon
0172 - 472671
Dinerbon.com Alphen aan den Rijn Akropolis Alphen aan den Rijn
Dinerbon.com Alphen aan den Rijn Akropolis Alphen aan den Rijn
Dinerbon.com Alphen aan den Rijn Akropolis Alphen aan den Rijn

Akropolis is een traditioneel Grieks restaurant, gevestigd in het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn. Dit is één van de vele restaurants waar u terecht kunt met uw Dinerbon. Al meer dan 25 jaar bieden ze hun gasten een onbezorgde avond uit met heerlijk Grieks eten, mooie wijnen en een gezellig sfeer. Zowel jong als oud voelt zich meteen thuis door de ontvangst van het gastvrije team. Ook u bent van harte welkom om hier te komen dineren met uw Dinerbon.

Restaurant Akropolis is dagelijks geopend tussen 17:00 en 22:00. Schuif aan en geniet van de traditionele Griekse gerechten, tegen een betaalbare prijs. De echte vleeseter is bij Akropolis aan het juiste adres. Ze hebben alle traditionele grill-, oven- en pangerechten die u maar zich kunt wensen. Kunt u niet kiezen? Bestel dan met uw Dinerbon de Mixed Grill met varkenshaas, souvlaki, kipfilet, suzuki en giros. Overigens kunt u ook bij Akropolis terecht als u zin heeft in een lekker stukje verse vis. U waant zich aan het strand op een zonnig Grieks eiland! Op de kaart vindt u lekkernijen zoals gebakken inktvis, gegrilde zalm, slibtongetjes en gamba’s. Zo kan iedere bezoeker een mooie avond beleven bij Akropolis.

Heeft u wat te vieren? Ga dan voor een diner in ‘’Ouzeriestijl’’ in ruil voor uw Dinercheque. Dan krijgt u een leuke samenstelling van allemaal kleine gerechtjes. Bij de Psaro Mezze zitten bijvoorbeeld mosselen, tonijnsalade, sardientjes, gehaktballetjes, giros en tzatziki. Kies een mooie wijn uit van de kaart en geniet!