Fish & Chicks

Adres
Hooftstraat 95
2406GE Alphen aan den Rijn
Telefoon
0172 576699
Dinerbon.com Alphen aan den Rijn Fish & Chicks

Een restaurant dat het niet meer dan gewoon vindt om u de beste service te bieden en het lekkerste eten voor te schotelen, dat is ‘Gewoon’ Lex. Gelegen op een prachtige locatie aan de Oude Rijn, in hartje Aphen aan den Rijn, vindt u dit restaurant met haar warme inrichting en comfortable zitplaatsen. Ook met uw dinerbon zien wij u bij Lex gewoon graag. Laat u met een gastvrije glimlach welkom heten door restaurateur Christel Palar en stel zelf een drie-gangen menu samen van onze gevarieerde menukaart. Chef-kok en bedrijfsleider Alex Smulders heeft een menu samengesteld waar voor ieder wat wils op te vinden is.

Zo bieden wij een assortiment aan warme en koude voorgerechten, zoals soep, carpaccio of heerlijk vers brood. Daarna kunt u zich wagen aan een maaltijdsalade, visje, gamba’s, wok- of vleesgerecht. Een echte aanrader is de tournedos. Lex heeft de ambitie om de allerbeste biefstuk van de Randstad te serveren, en welke bereiding van de tournedos u dan ook kiest, ze zijn allemaal niet te versmaden. Met kaas, ham, spek, truffelboter, champignons… Gebakken, gegrild… Well-done, rare of medium… Lex biedt acht verschillende bereidingen aan en ze zijn allemaal even lekker. Dat kunt u gewoon van Lex verwachten. Geniet vervolgens van één van onze huisgemaakte desserts, zoals onze crème brûlee of chocoladebrownie. Sluit dit alles af met een heerlijke kop koffie en één van de vele likeurs die wij aanbieden. Zo heeft u een heerlijk diner, wat toch voor iedereen culinair toegankelijk is, en dat alles voor een schappelijke prijs.

Ons enthousiaste team in restaurant en keuken staat te trappelen om u een fijne avond te bezorgen, ook als u na afloop betaalt met uw dinerbon. Bij Lex is bijzonder heel gewoon.