Deliziosa

Adres
Plaats 15
2665 CM Bleiswijk
Telefoon
010 5221729
Dinerbon.com Bleiswijk Deliziosa
Dinerbon.com Bleiswijk Deliziosa
Dinerbon.com Bleiswijk Deliziosa

Je voelt je meteen thuis in het sfeervolle Deliziosa in Bleiswijk. Dat fijne gevoel wordt alleen maar versterkt als je de menukaart doorbladert. Hier vind je tal van beroemde specialiteiten uit de Italiaanse keuken. Sluit je diner af met een dessert van verse tiramisu, vanillepudding met bessen of pizza Nutella met aardbeien en je hebt het gevoel echt even in Italië te zijn geweest met je Dinerbon. Houd je van een authentieke Italiaanse sfeer en ben je een fijnproever? Dan is Deliziosa een Italiaans restaurant waar je met plezier neerstrijkt. Je zult hier zeker niet alleen zitten, want deze eetgelegenheid heeft veel trouwe klanten!

Een romantisch etentje voor twee is altijd een succes als jullie kiezen voor de met zorg samengestelde menu’s. Een flesje wijn erbij en je waant je met je geliefde, vriend of vriendin in Rome of op Sardinië. Ook met je gezin kan iedereen, ook de kleintjes, altijd een gerecht op het menu vinden dat voortreffelijk smaakt, zoals een klassieke pizza of lasagne. Of neem een keer je ouders of schoonouders mee uit eten als je je Dinercheque besluit te besteden in Bleiswijk. Je verrast opa en oma namelijk vast en zeker met meloen met Parmaham vooraf of met een gesneden ossenhaas van de grill als hoofdgerecht.

Pizzaliefhebbers kunnen er zeker van zijn dat ze een pizza voorgeschoteld krijgen die net zo smaakt als in 'la bella Italia'. Ook de overige gerechten die je bestelt van de kaart zijn heerlijk vers en zijn met veel liefde bereid door de kok en zijn medewerkers. De bediening laat je zeer welkom voelen, wil iedereen graag snel van dienst zijn en zorgt voor een ontspannen sfeer. Zo weet je zeker dat je je Dinerbon optimaal besteedt.

'Deliziosa' betekent natuurlijk 'heerlijk' of 'lekker' en dit woord is perfect van toepassing op Ristorante Pizzeria Deliziosa in Bleiswijk. Een cotoletta Milanese van dun kalfsvlees en paneermeel van het huis, aardappeltjes met rozemarijn, huisgemaakt brood. Loopt het water je al in de mond? Het personeel van Deliziosa verwelkomt je graag met je Dinercheque aan de Plaats 15 voor een heerlijk avondje. Buon appetito!