't Zwaantje

Adres
Dammekant 48
2411 CE Bodegraven
Telefoon
0172 612881
Dinerbon.com Bodegraven 't Zwaantje
Dinerbon.com Bodegraven 't Zwaantje
Dinerbon.com Bodegraven 't Zwaantje
Dinerbon.com Bodegraven 't Zwaantje

Let op: Bij dit restaurant gelden speciale voorwaarden voor het gebruik van uw cadeaukaart bij afhaal en bezorging.

Restaurant ’t Zwaantje is een gezellig ingericht restaurant mét buitengedeelte in Bodegraven, waar u ook met uw Dinerbon terecht kunt. Vanaf het zomerse terras heeft u een prachtig uitzicht over de Zwammerdamse Polder. In combinatie met een lekker hapje en drankje zult u hier weer helemaal tot rust komen! U kunt hier bovendien ook betalen met uw Dinerbon. Bij Restaurant ’t Zwaantje vindt u gerechten van over de hele wereld, tevens geïnspireerd door de seizoenen. Voor kinderen is er ook genoeg te kiezen én ze hebben een mini-speeltuin tot hun beschikking. Bij ’t Zwaantje voelt dus jong en oud zich thuis!

Restaurant ’t Zwaantje is geopend voor lunch en diner op dinsdag tot en met zondag. Voor het a la carte diner beschikken ze over een menukaart die vier maal per jaar wisselt. Zo kunt u zich keer op keer laten verassen met de bourgondische seizoensgerechten. Bent u een echte vleesliefhebber? Ga dan bijvoorbeeld voor de hertenbiefstukjes met sublieme wildgoulash en kastanjechampignons of de supermalse kalfsribeye met een saus en/of garnituur naar keuze. Overigens kunt u ook met uw Dinerbon bij ’t Zwaantje terecht als u liever een vegetarisch of visgerecht wilt. Ga bijvoorbeeld voor de gebakken zeetong of de pompoenchutney. Zo geniet iedereen bij Restaurant ’t Zwaantje van een smakelijk diner.

Bent u ook zo dol op zoete lekkernijen? Sluit dan uw diner bij Restaurant ’t Zwaantje af met één van de overheerlijke desserts. Betalen kan namelijk eenvoudig en snel met uw Dinerbon. Ga bijvoorbeeld voor de crème brûlée van witte chocolade en vanille met koffieijs en verse slagroom. Een luxe kaasplankje kan natuurlijk ook.