Eetcafe Kont van het Paard

Adres
Kaatsbaan 1
3231XL Brielle
Telefoon
0181-416161
Dinerbon.com Brielle Eetcafe Kont van het Paard
Dinerbon.com Brielle Eetcafe Kont van het Paard

Bent u op zoek naar een leuke en laagdrempelige bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in Brielle? Dan hebben wij wellicht een leuke mogelijkheid voor u. U en uw dinerbon zijn vanaf nu namelijk van harte welkom bij bier en eetcafé ’t Kont van het Paard aan de Kaatsbaan 1. Dit restaurant met een opvallende naam is gevestigd in een wit Middeleeuws pand en heeft een rijke geschiedenis die onder andere de naam verklaart. Deze is namelijk afkomstig van de rosmolen die in de jaren 17000 in gebruik was aan de achterzijde van het gebouw. In die rosmolen hielden paarden een rad in beweging, waarmee beweging werd gecreëerd voor onder andere het malen van graan. De naam van het eetcafé is blijven hangen als een herinnering aan deze vervlogen tijden.

U kunt bij ’t Kont van het Paard lekkere klassieke eetcafégerechten eten die op eigentijdse wijze zijn bereid. Zo geniet u vanaf 8,50 al van een half kippetje van het spit. Ook varkenshaassaté, biefstuk met pepersaus, carpaccio van rund met pijnboompitten, geraspte Parmezaanse kaas en truffelmayonaise, mosselen gebakken in knoflookboter en gegratineerde kabeljauw staan op het menu. Bij alle gerechten kunt u een heerlijke gezonde dag-salade bestelen en uiteraard is er bij ieder gerecht een bijpassend biertje te verkrijgen. Veel mogelijkheden dus met uw dinerbon.

In de zomer zit u heerlijk buiten en kunt u in de zon van uw gerecht genieten en bij kouder weer is het binnen goed toeven. U bent het gehele jaar welkom voor een goede maaltijd en veel gezelligheid, dus twijfel niet en kom eens langs met uw dinerbon bij bier- en eetcafé ’t Kont van het Paard.