Athenes Olijf

Adres
Burgwal 14
2611 GJ Delft
Telefoon
015-2147128
Dinerbon.com Delft Athenes Olijf
Dinerbon.com Delft Athenes Olijf
Dinerbon.com Delft Athenes Olijf
Dinerbon.com Delft Athenes Olijf

In Delft zit het restaurant Athene’s Olijf. Voor vele Delftenaren is dit geen nieuws. Die weten al sinds het bedrijf zijn deuren opende dat dit de aangewezen locatie is voor een maaltijd van hoge kwaliteit met service waar u u tegen zegt. Men blijft dan ook met veel plezier terug komen om hier een vorkje mee te prikken. Doordat er in dit restaurant wordt gekookt op traditionele wijze en men er met groot gemak kan betalen. Zoals met een dinercheque van Diner Cadeau. Of met de pin natuurlijk.

Als u tijdens een bezoek aan de historische binnenstad van Delft dit restaurant links laat liggen is dat zeker een gemis. Dat kunnen de inwoners van de stad ook beamen, die komen hier namelijk met veel plezier een hapje mee eten. Na een maaltijd bij Athene’s Olijf zult u nog dagen na smullen. Dit komt onder andere omdat het restaurant een kaart heeft die gevuld is met de vele complexe smaken die de Griekse keuken te bieden heeft. Het kan overweldigend zijn. Gelukkig wordt u hierbij geholpen door de zeer ervaren chef-kok. Deze heeft, zoals men waarschijnlijk wel verwacht na de eerste hap, zijn eigen geschiedenis met de Griekse keuken. Hij is namelijk zelf Grieks. Hij weet daarom precies hoe hij de verschillende smaken moet samen brengen tot een bijzonder geheel. U mag bij Athene’s Olijf altijd zelf een menu samenstellen à la carte, maar dat zou zonde zijn als u zich bedenkt dat de chef-kok voor uw gemak heerlijke menu’s weet samen te stellen waarbij u ook leert kennis te maken met de verschillende wijnen en bieren die Griekenland te bieden heeft.

Reserveer dus snel een tafeltje in dit bijzondere restaurant en laat u verleiden door de heerlijke Griekse gerechten. Vergeet niet om te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.