BBQ restaurant Delft

Adres
Verwersdijk 55
2611 NE Delft
Telefoon
015 212 6993
Dinerbon.com Delft BBQ restaurant Delft
Dinerbon.com Delft BBQ restaurant Delft
Dinerbon.com Delft BBQ restaurant Delft

BBQ Restaurant Delft is het hele jaar door dé plek om te genieten van een uitgebreide barbecueavond. Ook als het regent, waait of koud is kunt u hier terecht voor een zomers grillfestijn. Neem ook gerust uw Dinerbon mee. Eigenaar Danny is een echte carnivoor en heeft daarom een uniek dinerconcept ontwikkeld voor haar gasten. Voor een vaste prijs kunt u onbeperkt genieten van een rijk assortiment aan vlees- en vissoorten. U mag uw maaltijd zelf bereiden door middel van de barbecue, steengrill en gourmetplaat. Haal de grillmaster in u naar boven in ruil voor uw Dinerbon!

U kunt woensdag tot en met zondag vanaf 16:00 terecht bij BBQ Restaurant Delft. Eigenaar Danny en zijn team doen er alles aan om een unieke barbecue-ervaring voor u te verzorgen. Voor de goede prijs van €22,50 kunt u onbeperkt opscheppen van de rijk gevulde vitrine waar u onder andere hotwings, worstjes, speklappen, hamburgers en gamba’s zult aantreffen. De verse producten worden dagelijks zelf ingekocht en dat proeft u! De Dinerbon is bij BBQ Restaurant Delft dus goed besteed. Weer of geen weer, u bent van harte welkom voor een gezellig diner met uw partner, vrienden of familie.

BBQ Restaurant Delft is ook een leuke eetgelegenheid voor een etentje met uw kinderen. Zij kunnen in ruil voor een gereduceerde prijs ook onbeperkt genieten van alle lekkernijen. Kinderen vinden het ook hartstikke leuk om hun eigen satésticks te maken of worstjes te grillen. Het versieren van een eigen ijsje zal sowieso in de smaak vallen! Na het eten kunt u gewoon met uw Dinerbon afrekenen.