Buenos Aires Steakhouse

Adres
Peperstraat 5
2611CH Delft
Telefoon
015 212 2210
Dinerbon.com Delft Buenos Aires Steakhouse
Dinerbon.com Delft Buenos Aires Steakhouse

Op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid met uw dinerbon in de omgeving van Delft? Bij Argentijns Steakhouse Buenos Aires, dat al sinds 1984 in het centrum van Delft is gevestigd, bent u met uw dinerbon van harte welkom! Dineren bij steakhouse Buenos Aires is de perfecte afsluiting van een dag in het pittoreske Delft. In de huiselijke sfeer die er heerst komt u helemaal tot rust. Het personeel doet elke avond haar best om u enthousiast te maken voor de Argentijnse keuken, wijnen en sfeer!

De Argentijnse keuken staat bekend om het goede vlees, dat op bijzondere wijze wordt gesneden en bereid. Het heeft daarom een unieke smaak die alleen bij Argentijns vlees voorkomt. Er wordt slechts gewerkt met het vlees van de beste en gezondste Argentijnse stieren, waardoor de kwaliteit van het eten wordt gegarandeerd. Als voorgerecht is de huisgemaakte goulashsoep aan te raden. Ook lekker zijn de chorizo’s: twee pittige worstjes van de grill. Als hoofdgerecht kunt u kiezen uit verschillende soorten vlees, zoals malse Ossenhaas of sappige Rib Eye. Argentinie kent ook enkele heerlijke traditionele nagerechten, zoals “panqueque con dulce leche” of “Flan con dulce leche”. Deze toetjes hebben met elkaar gemeen dat er veel karamel in voorkomt!

Wanneer u Delft culinair wilt gaan verkennen, kom dan zeker ook een keer naar Argentijns Steakhouse Buenos Aires met uw dinerbon en maak kennis met alle heerlijkheden die de Argentijnse keuken te bieden heeft!