Eetcafe De Verbeelding

Adres
Verwersdijk 128
2611NL Delft
Telefoon
015-2121328
Dinerbon.com Delft Eetcafe De Verbeelding
Dinerbon.com Delft Eetcafe De Verbeelding
Dinerbon.com Delft Eetcafe De Verbeelding
Dinerbon.com Delft Eetcafe De Verbeelding

In de oude stad Delft vindt u veel gezellige restaurantjes. Een leuke plek om uw Dinerbon te besteden is Eetcafé De Verbeelding. Dit restaurant is te vinden aan de Verwersdijk en beschikt over een bijzondere terrasboot aan het water. Hier kunt u in de zon genieten van een heerlijk diner en een verfrissend drankje. Eetcafé De Verbeelding is een sfeervol restaurant met simpele maar krachtig uitgevoerde gerechten. Dat maakt het een zeer toegankelijke plek voor iedereen! Het is ook mogelijk om uw Dinerbon hier te verzilveren.

De keuken van Eetcafé De Verbeelding is dagelijks geopend vanaf 16:00. Schuif aan voor een lekkere maaltijd voor een goede prijs. Dat is tenslotte waar ze om bekend staan! Zo kunt u de Dinerbon onder andere inwisselen voor één van de dagschotels. Dan kunt u onder andere genieten van vegetarische nachos, spareribs en gebakken zalmfilet. Deze worden standaard geserveerd met Vlaamse frieten en frisse salade. Het is overigens ook mogelijk om een keuzemenu van drie gangen te bestellen. Dit is ideaal voor iedereen die van uitgebreid tafelen houdt! Bestel eerst een lekker voorgerecht zoals de romige rode paprikasoep of de rundercarpaccio met pestodressing. Dat zal zeker smaken naar meer. Onder de hoofdgerechten vindt u echte eetcaféklassiekers, zoals biefstuk en varkenshaas. Eet smakelijk!

Heeft u een bepaalde voedselallergie? Ook dan bent u van harte welkom om de Dinerbon te besteden bij Eetcafé De Verbeelding. Ze hebben namelijk een speciale allergenenkaart tot hun beschikking en houden ook graag rekening met uw specifieke situatie. Het team van De Verbeelding hoopt u binnenkort te mogen ontvangen!