India Garden

Adres
Kerkstraat 15
2611GX Delft
Telefoon
015 - 2125117
Dinerbon.com Delft India Garden
Dinerbon.com Delft India Garden
Dinerbon.com Delft India Garden
Dinerbon.com Delft India Garden

In India Garden Tandoori Restaurant kunt u met uw Dinercadeaubon genieten van heerlijke Indiase specialiteiten. Sinds restaurant India Garden in 1991 haar deuren opende in Delft was de missie duidelijk; om de echte smaak van het Oosten naar Delft (en Nederland) brengen. De Indiase keuken is enorm gevarieerd, mede dankzij de omvang van India zelf. Veel Indiase streken hebben een eigen kijk op het bereiden van eten, wat een deel van de variatie verklaard. Een andere factor met grote invloed op het Indiase eten zijn de verschillende godsdiensten die India rijk is. Het gevolg hiervan is bijvoorbeeld dat gerechten uit het koudere noorden van India milder van smaak zijn vergeleken met maaltijden uit het veel hetere zuiden, waar de pittigheid van de gerechten flink is opgeschroefd. Een ander gevolg is de enorme diversiteit aan ingrediënten die in de Indiase keuken gebruikt worden. Verfijnde gerechten met vlees, vis en garnalen zijn goed vertegenwoordigd, maar ook de vegetarische gerechten ontbreken niet. De menukaart van India Garden is dan ook enorm divers en uitgebreid. Wij vertegenwoordigen zo op culinaire wijze het hele Indiase subcontinent!

Kom met uw Dinerbon bij ons genieten van de veelzijdige Indiase keuken. Wij serveren overheerlijke Biryanischotels, verschillende soorten curries (van mild tot pittig), tandoorigerechten uit de kleioven en nog veel meer. Tot onze specialiteiten behoren de curries (met vlees, vis, garnalen of groenten), de tandoorigerechten en een aantal Indiase desserts, zoals Gulab Jamun, Khulfi en Kheer. Kom bij ons langs en ‘discover our story’!

Kom gerust met uw Dinercadeaubon langs in ons mooie restaurant. Wij kijken er naar uit om u te kunnen laten genieten van de heerlijkste Indiase gerechten!