Maharaja Indiaas Restaurant (alleen op di t/m do)

Adres
Nieuwe Langendijk 59
2611 VJ Delft
Telefoon
015 - 2128989
Dinerbon.com Delft Maharaja Indiaas Restaurant (alleen op di t/m do)
Dinerbon.com Delft Maharaja Indiaas Restaurant (alleen op di t/m do)
Dinerbon.com Delft Maharaja Indiaas Restaurant (alleen op di t/m do)

Is India altijd al uw droombestemming geweest, maar nooit de kans gehad om er naartoe te gaan? Dan is Maharaja in het oer-Hollandse Delft een prima tweede keus. Stap bij ons binnen en laat u verrassen door de veelzijdige Indiase keuken. Maharaja zorgt er voor dat u het hele jaar door kan genieten van onze heerlijke gerechten. Maharaja is het hele jaar door geopend van 17:30 tot 22:30 en dat ook nog eens op feestdagen! Kom snel een keer langs met uw dinerbon en laat u verassen.

De veelzijdigheid van de Indiase keuken is ook terug te zien op de menukaart van Maharaja. Zo gaat er bij Maharaja niemand naar huis met een lege maag. Krijgt u gelijk een rode boei bijhet denken aan scherp eten? Dan is er bij Maharaja geen reden om bang te zijn! Maharaja heeft ook een grote verscheidenheid aan milde gerechten. Alle gerechten bij Maharaja zijn bereid met de meest heerlijke diverse kruiden zoals dat alleen kan in de Indiase keuken.

Het personeel zorgt er voor dat uw ervaring bij Maharaja zo speciaal mogelijk wordt gemaakt. Zo luisteren we aandachtig naar uw wensen en zorgen wij ervoor dat u zo lekker mogelijk kan genieten van onze gerechten.

Bij binnenkomst waant u zich gelijk in Indiase sferen. Dit komt door onze kleurrijke inrichting dat in zijn geheel is toegespitst op de Indiase stijl. Zo kunt u bij ons heerlijk van uw hapje en drankje genieten in een warme, gezellige en sfeervolle setting.

Wij zien u graag een keer langskomen. Ook met uw dinerbon bent u van harte welkom!