Sevenhills Bistro en Lounge

Adres
Achterom 165
2611PN Delft
Telefoon
015-2128903
Dinerbon.com Delft Sevenhills Bistro en Lounge
Dinerbon.com Delft Sevenhills Bistro en Lounge

Sevenhills Bistro & Lounge is een hippe eetgelegenheid, gevestigd in een karakteristiek pand in het centrum van Delft. Laat u onderdompelen in de moderne en stoere sfeer van deze New York bistro. Zowel de inrichting, de menukaart als de goede service zijn geschoeid op Amerikaanse leest. U bent ook van harte welkom om uw Dinerbon hier te besteden! Sevenhills Bistro & Lounge is zes dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner.

Bij Sevenhills Bistro & Lounge kunt u met uw Dinerbon genieten van verfijnde gerechten met een eigentijds tintje. De avondkaart is een verassende mix tussen typisch Amerikaanse gerechten en gerechten van over de hele wereld. Dit is dus representatief voor het aanbod in New York zelf! Op de kaart vindt u onder andere oesters, maaltijdsalades, biefstukken en natuurlijk een uitgebreid assortiment aan hamburgers. Typisch Amerikaans zijn ook de bucket buffalo chicken wings en de surf & turf. Dit laatste is een unieke combinatie van ossenhaaspuntjes en gamba’s. Uiteraard hebben ze ook genoeg leuke vegetarische gerechten, die wat origineler zijn dan pasta met champignons. Zo is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden! Reserveer nu een tafeltje en neem uw Dinerbon mee.

Het is ook ten zeerste aan te raden om met uw Dinerbon één van de over the top desserts te bestellen. Wat dacht u van de ‘’Oreo temptation’’ met chocolademousse, witte chocolade ijs en crushed oreos? Of de ‘’Guilty Pleasure’’ met homemade chocolate chip cookies, coca cola ijs en caramelsaus? Dit kan niemand weerstaan!