African Restaurant Fiona Tasty Kitchen

Adres
Muzenplein 135
2511GK Den Haag
Telefoon
06 84091007
Dinerbon.com Den Haag African Restaurant Fiona Tasty Kitchen
Dinerbon.com Den Haag African Restaurant Fiona Tasty Kitchen
Dinerbon.com Den Haag African Restaurant Fiona Tasty Kitchen

Wilt u graag uit eten gaan met uw dinerbon in het bruisende Den Haag? Houdt u bovendien wel van exotische keukens en zou u vooral graag gaan dineren in een authentiek Afrikaans restaurant in de stad? Zoek dan niet verder, want u bent meer dan welkom bij Afrikaans restaurant Fiona Tasty Kitchen voor de lekkerste Afrikaanse specialiteiten. Afrikaans restaurant Fiona Tasty Kitchen ligt aan het Muzenplein 135 en ontvangt u iedere maandag tot en met zaterdag graag met uw dinerbon voor een uitgebreide lunch of een gezellig diner. Op vrijdag en zaterdag is het restaurant tot 01:00 geopend en vinden er regelmatig leuke culturele of muzikale evenementen plaats.

Voordat restaurant Fiona Tasty Kitchen haar deuren opende was er in Den Haag weinig te beleven wat betreft Afrikaans eten. Voor de echte specialiteiten moest men uitwijken naar Amsterdam. Nu hoeft dat gelukkig niet meer en bestelt u uw Afrikaanse specialiteiten gewoon met uw dinerbon in Fiona Tasty Kitchen! Op het menu staan gerechten uit verschillende Afrikaanse landen, maar met name de keukens uit de West Afrikaanse landen, waaronder Nigeria. Wilt u een evenement organiseren of een feest bij Fiona Tasty Kitchen? Dit is zeer goed mogelijk. U kunt het restaurant afhuren, waar maar liefst 125 personen in passen. Ook zijn er VIP dining ruimtes voor groepen van 5 tot 20 personen.

Wilt u graag uw dinerbon besteden bij dit leuke Afrikaanse restaurant vol mogelijkheden? Twijfel dan niet langer en loop eens binnen bij Fiona Tasty Kitchen. U zal er warm welkom worden geheten!