Amici

Adres
Van Speijkstraat 43
2518 EV Den Haag
Telefoon
070 3450843
Dinerbon.com Den Haag Amici
Dinerbon.com Den Haag Amici
Dinerbon.com Den Haag Amici
Dinerbon.com Den Haag Amici

Amici is een meer dan uitstekend Napolitaans specialiteitenrestaurant in Den Haag, aan de Van Speijkstraat om precies te zijn. Amici is nog een ouderwets familiebedrijf in de goede zin van het woord. Ze kennen de Napolitaanse keuken als geen ander en serveren behalve de beste gerechten ook steeds de lekkerste wijnen onder de beste temperaturen. Amici is acceptant van de dinerbon en dinercheque. En je wordt er elke keer weer bijzonder gastvrij onthaald.

Amici heeft uiteenlopende Italiaanse gerechten voor je klaar

De menukaart van het familiebedrijf is uitgebreid met uiteenlopende Italiaanse gerechten. Kies maar uit antipasti, risotto, pasta’s, pizza’s en vlees en vis. Kies uit antipasti freddi of antipasti caldi, of ga voor risotto of kies uit een van de vele pizza’s die aangeboden worden. Natuurlijk heeft Amici ook de pizza con Parma, Tonno, Rino Bruscheta, Margherita, salami en uiteraard de Napolitano. Bij de pasta kies je uit de lekkerste tomatensaus of pestosaus of heb je liever tagliatelle met zalm, ui en room of tagliatelle met aubergine en mozzarella. Het is er allemaal bij Amici en allemaal smaakt het verrukkelijk, ongeacht wat je ook kiest van de uitgebreide menukaart.

Ook voor vlees en vis ben je bij Amici aan het enige juiste adres

Ook voor vis en zeker ook vlees ben je bij Amici aan het goede adres. De keuze is reuze met onder meer een mix van gegrild vlees, gegrilde ossenhaas, kalfsmedaillon of gegrilde lamsrack. Ook een aanrader is de gegrilde ribeye of de eveneens gegrilde kalfskotelet. Mocht je nog ruimte hebben na al dit lekkers, check dan ook de dessertkaart. Daar vind je onder eer chocoladesoufflé uit de oven, tiramisu, Italiaanse ijstaart en ook heerlijke Italiaanse kazen, ook erg smaakvol na een toch al overheerlijk diner. Het is gewoon goed toeven bij Amici in Den Haag, waar je na afloop je rekening voldoet met je dinerbon of je dinercheque.