Baryo Pilipinas

Adres
Fluwelen Burgwal 51
2511CH Den Haag
Telefoon
070-2170234
Dinerbon.com Den Haag Baryo Pilipinas
Dinerbon.com Den Haag Baryo Pilipinas
Dinerbon.com Den Haag Baryo Pilipinas

Als u echt iets bijzonders wilt doen met uw Dinerbon, moet u bij Baryo Pilipinas in Den Haag zijn. Dit is namelijk één van de weinige authentieke Filipijnse restaurants in Nederland. Verlangt u terug naar dat tropische restaurantje aan het Filipijnse strand of wilt u eens kennis maken met een nieuwe keuken? Dan moet u bij Baryo Pilipinas zijn met uw Dinerbon! Ze zijn dagelijks geopend tussen 12:00 en 23:00.

Zodra u het restaurant binnenstapt, zult u meteen in de tropische sferen belanden. Als het lekker weer is, kunt u natuurlijk ook plaatsnemen op het terras in de zon. De Filipijnse keuken staat bekend om haar Spaanse invloeden en milde smaken. In tegenstelling tot de omliggende landen, wordt er minder enthousiast gebruik gemaakt van hete chilipepers. Bij Baryo Pilipinas wordt het ook op de kaart aangegeven als een gerecht wat pittiger is. Dat maakt het een heel toegankelijk restaurant voor iedereen! Neem ook gerust uw Dinerbon mee. Bestel bijvoorbeeld Filipijnse knoflookspareribs, zure tamarindsoep met garnalen en groenten of biefstukreepjes in pindasaus met paksoi, bananenbloesem, aubergine en snijbonen. Een portie Filipijnse crème brulee maakt het geheel af!

Bij Baryo Pilipinas bieden ze ook diverse mogelijkheden om allerlei verschillende gerechtjes te proeven. Dan krijgt u echt een goed beeld van de veelzijdige Filipijnse keuken. Vanaf vier personen kunt u bijvoorbeeld Kamayan-style dineren met uw Dinerbon. Uw tafel wordt bedekt met traditionele bananenbladen, waarop over de hele lengte Filipijns eten is gelegd. Dit doen ze op de Filipijnen ook bij grote familiefeesten!