De Burcht

Adres
Lijsterbesplein 2
2563KX Den Haag
Telefoon
070 345 0003
Dinerbon.com Den Haag De Burcht
Dinerbon.com Den Haag De Burcht
Dinerbon.com Den Haag De Burcht
Dinerbon.com Den Haag De Burcht

Voor een leuke en betaalbare avond uit eten kunt u binnenlopen bij Café Restaurant de Burcht in Den Haag met uw dinerbon. De eigenaard, kok en bediening hebben gastvrijheid, sfeer en kwaliteit hoog in het vaandel staan en zullen er voor zorgen dat het u tijdens uw bezoek aan De Burcht aan niets ontbreekt. Als het lekker weer is kunt u eten op het terras, dat zelfs tot 1 oktober open is. Met de grote parasols en hoge tafels kunt u op het terras ook gezellig borrelen en is het geschikt voor zakelijke activiteiten, verjaardagen of bedrijfsborrels.

Café Restaurant De Burcht staat bekend om het leveren van kwalitatief hoogstaand eten voor een betaalbare prijs en chef-kok Pieter weet deze belofte iedere avond weer waar te maken. Vlees, vis en vegetarisch, voor iedereen is er wat lekkers te krijgen. De kaart wisselt om de zoveel weken zodat u nooit twee keer hetzelfde hoeft te eten en er elke keer weer iets nieuws te ontdekken is met uw dinerbon. Met grote groepen is het ook mogelijk om te reserveren bij De Burcht voor lunch. Een goed idee voor een vergadering bijvoorbeeld! Deze lunch kan een eenvoudige broodlunch zijn of een geheel verzorg 4-gangen diner.

Of u nu in Den Haag woont, of een dagje de stad bezoekt, Café Restaurant de Burcht is de ideale locatie om bij te komen na een lange werkdag, een dag shoppen of cultuur snuiven in Den Haag en lekker te eten met uw dinerbon!