El Gusto

Adres
Danckertsstraat 37
2517 TE Den Haag
Telefoon
070 - 2141023
Dinerbon.com Den Haag El Gusto
Dinerbon.com Den Haag El Gusto
Dinerbon.com Den Haag El Gusto
Dinerbon.com Den Haag El Gusto

El Gusto haalt de mediterranen naar Den Haag toe. Kom langs met uw dinerbon van Diner Cadeau en ga op reis naar de Middellandse-Zee. Wanneer u een periode heeft met tegenslagen, dan kan El Gusto weer een lichtpuntje voor u zijn in die donkere periode. El Gusto laat u geheid weer lachen met onze overheerlijke tapas.

Wanneer u een diepe hunkering heeft naar de heerlijke authentieke mediterraanse cuisine, dan zit u bij El Gusto helemaal op de juiste plek. El Gusto typeert zich door hun hoge variatie van producten en de hoge kwaliteit van de producten. El Gusto heeft zichzelf op de kaart gezet met de meest heerlijke tapas. De tapas zorgen er voor dat El Gusto wordt beschouwd als een stukje Spanje in Nederland. Naast de befaamde tapas heeft u de keuze uit heerlijke andere mediterraanse gerechten. Zo kunt u bij ons genieten van zalige vis- en vleesgerechten en gezonde salades. Ga op vakantie naar de Middellandse-Zee in El Gusto en neem uw dinerbon gerust mee.

Alle ingrediënten worden met liefde voor de mediterraanse keuken en op een ambachtelijke wijze klaargemaakt. Dit zorgt voor een unieke ervaring bij El Gusto.

Ons interieur zorgt ervoor dat u echt het gevoel heeft dat u zich buiten Nederland bevindt. Verder zorgt ons warme interieur ervoor dat u gezellig en sfeervol bij ons kan dineren.

Verder bieden wij u een uitgebreide keuze aan van onze wijnkaart. Op deze wijnkaart staan traditionele of bijzondere wijnen die naadloos zullen aansluiten op uw gekozen gerecht.

Komt u snel een keer met uw dinerbon een kijkje nemen? Uw dinerbon van Diner Cadeau wordt niet geaccepteerd in combinatie met andere acties.