Greekz

Adres
Doctor Lelykade 21
2583CL Den Haag
Telefoon
070 365 70 50
Dinerbon.com Den Haag Greekz
Dinerbon.com Den Haag Greekz
Dinerbon.com Den Haag Greekz
Dinerbon.com Den Haag Greekz

Houdt u van Grieks eten of heeft u altijd al eens kennis willen maken met al het lekkers dat de Griekse keuken te bieden heeft. Dan is er geen betere plek om dit te doen dan met uw dinerbon bij restaurant Greekz aan de haven. Greekz aan de haven is gelegen aan de Doctor Lelykade 21 in Den Haag en vanuit het restaurant heeft u uitzicht over de jachthaven van Scheveningen. Het geheel ziet er zeer Mediterraan uit en in de zomer zit u buiten aan een van de witte houten tafels onder de blauw – wit gestreepte luifel in de zon. Binnen is het ook zeer goed toeven, de bediening heet u hartelijk welkom wanneer u met uw dinerbon binnen loopt in het restaurant en zal u voorzien van lekkere drankjes en advies over de verschillende traditionele gerechten. Bij Greeks kunt u goed Grieks eten verwachten in een iets chiquere setting dan dat u normaal wellicht zou verwachten bij een Grieks restaurant.

Op de kaart van restaurant Greekz staan zowel kleine warme en koude hapjes als complete gerechten. U kunt u mee laten nemen op culinaire ontdekkingsreis door de Griekse keuken door een driegangenmenu te bestellen. Dit kan vanaf twee personen en naast verassende gerechten horen er ook speciale Griekse drankjes bij dit menu. Zo krijgt u echt de smaak van Griekenland mee. Wanneer u nieuw bent in de Griekse keuken is dit zeker een aanrader om te bestellen met uw dinerbon!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit uitzonderlijke Griekse restaurant op een bijzondere locatie? Reserveer dan snel een tafel bij Greekz aan de kade en laat u meeslepen in de sfeer van de Griekse kust! Vergeet ook niet uw dinerbon mee te nemen!