Het Heden

Adres
Noordeinde 148
2514 GP Den Haag
Telefoon
070-3464664
Dinerbon.com Den Haag Het Heden
Dinerbon.com Den Haag Het Heden
Dinerbon.com Den Haag Het Heden
Dinerbon.com Den Haag Het Heden

Het Heden is een uniek restaurant, gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan het Noordeinde in Den Haag. Als u hier komt eten met uw Dinerbon, bent u verzekerd van een onvergetelijke avond of middag. Proef de authentieke sfeer in de 19e-eeuwse Herenkamer of geniet van de oase van rust in de achtertuin. Het terras heeft een prachtig uitzicht op de koninklijke stallen in de paleistuin. Kom weer even helemaal tot rust, ver weg van de drukke winkelstraat. In ruil voor uw Dinerbon kunt u bij Het Heden ook nog eens heerlijk eten!

Het Heden is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 11:00. U kunt er in de middag terecht voor een smakelijke lunch, gezellige borrel óf een feestelijke high tea. Deze bestaat uit broodjes, scones, huisgemaakte zoetigheden en heel veel thee. Dit is een bijzondere manier om uw Dinerbon te besteden! Het Heden is ook een zeer geschikte plek voor een uitgebreid diner. Het eten wordt met veel liefde bereid en geserveerd. Daarnaast staan ook persoonlijke aandacht en gezelligheid voorop! Op de menukaart vindt u smakelijke hoofdgerechten zoals zalmfilet, truffelgnocchi en black angus steak. Bij Het Heden kan iedereen wel iets lekkers vinden op de kaart! Na het eten kunt u gewoon met uw Dinerbon betalen.

Als u iets te vieren heeft, moet u gaan voor de High Wine. Dit is een volledig verzorgd verassingsdiner, waar bij elke gang een bijpassende wijn wordt geserveerd. U zult bij dit arrangement kennis maken met een verassende combinatie van klassieke en nieuwe gerechten. Proost!