Hotel & Spa Savarin

Adres
Laan van Hoornwijck 29
2289DG Den Haag
Telefoon
070-3072050
Dinerbon.com Den Haag Hotel & Spa Savarin
Dinerbon.com Den Haag Hotel & Spa Savarin

Wat zou u ervan zeggen als wij u vertelden dat u nu uw dagje bijkomen in een spa kon combineren met een hoogstaande culinaire ervaring met uw dinerbon? U bent namelijk van harte welkom met uw dinerbon in het restaurant van Cityspa Savarin. Cityspa Savarin is gelegen aan de Laan van Hoornwijck 29, tussen het koninklijke Den Haag en het historische Delft. Het is een oase van rust in de verder zeer drukke randstad en alle luxe is aanwezig om een dag lang heerlijk te ontspannen. Deze dag vol rust en verzorging wordt natuurlijk alleen nog maar leuken wanneer u deze kunt combineren met een heerlijke avond uit eten met uw dinerbon.

Het restaurant van Cityspa Savarin wordt gerund door een bevlogen chef die voor zijn kookkunsten van Michelin meerdere Bib Gourmand onderscheidingen heeft mogen ontvangen. Samen met zijn team bereidt hij voor u heerlijke gerechten uit de Franse keuken met een internationale twist. Uiteraard gebruikt hij hiervoor de meest verse producten! Veel van deze producten zijn ook biologisch geteeld en komen uit de streek. Zo kunt u onder andere genieten van een zeebaars met schorseneren, aardappelpuree, flespompoen en een schuimige saus van rode biet en Granny Smith appel.

Laat u verassen door alle mogelijkheden in het restaurant van Savarin en verzorg zowel lichaam als geest met een heerlijke dag in de Spa. Uw dinerbon is uiteraard even welkom in het restaurant als u dat zelf bent, dus neem deze bij uw bezoek zeker mee. Dan rest ons verder slechts nog u een heerlijke dag en avond toe te wensen!