Hudson Den Haag Zuid (Geen e-vouchers)

Adres
Poeldijkseweg 47
2544 NS Den Haag
Telefoon
0881 266047
Dinerbon.com Den Haag Hudson Den Haag Zuid (Geen e-vouchers)
Dinerbon.com Den Haag Hudson Den Haag Zuid (Geen e-vouchers)
Dinerbon.com Den Haag Hudson Den Haag Zuid (Geen e-vouchers)

De deuren van de newest & biggest Hudson zijn open. Zowel het zonnige terras als het restaurant is 7 dagen per week geopend voor coffee, lunch, cocktails, speciaal biertjes en diner. Reserveer nu een tafel via www.hudsondenhaagzuid.nl 

Het te gekke pakhuis (voorheen Barn47) is verbouwd naar de vertrouwde easygoing & urban sfeer van de Hudson restaurants. Geniet van heerlijke lunch- en dinergerechten in eindeloos lange Chesterfield banken, intieme zitjes of aan hoge tafels . Bij de bar area strijk je neer voor cocktails, mooie wijnen of een speciaal biertje (vraag naar de Beer Bible). Voor de kleintjes is er een afgesloten play zone. Zowel op de begane grond als op de 1e verdieping is een fijn zonnig terras.

Bij Barn 47 betaal je een vaste prijs per persoon en stel je vervolgens zelf je diner samen met keus uit heel veel heerlijke gerechten van over de hele wereld. Probeer eens de Aziatische stand met Thaise, Vietnamese en Taiwanese schotels, of de Mexicaanse keuken met de lekkerste nacho’s en taco’s. De Italiaanse chef-kok bakt verse pizza’s en voor vleesliefhebbers is er Barn’s Butcher waar spareribs en steaks met grote zorg op de houtskoolgrill worden bereid. Eet je liever vis? Bij The Fish Market kun je kiezen uit zalm, kabeljauw en gamba’s. Er is ook een aparte sushibar waar de verse hapjes en gerechtjes volgens authentiek recept worden bereid waar je bijstaat. En kinderen? Die hebben bij Barn 47 hun eigen Kids Kitchen met onder meer heerlijke pannenkoeken in de leukste vormen. Desserts zijn hier een verhaal apart: de keuze is enorm en de porties zijn bewust niet te groot zodat je er op je gemak heel veel kunt proeven.

Barn 47 is geopend op woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 tot 23:00 uur (op zondag tot 21:30 uur). Op zaterdag en zondag kun je er ook lunchen vanaf 12:00 uur. Afrekenen is vanzelfsprekend mogelijk met je Dinerbon of Dinercheque.