Indiaas Restaurant Maharani

Adres
Noordeinde 93
2514 GD Den Haag
Telefoon
070 - 3658874
Dinerbon.com Den Haag Indiaas Restaurant Maharani
Dinerbon.com Den Haag Indiaas Restaurant Maharani
Dinerbon.com Den Haag Indiaas Restaurant Maharani
Dinerbon.com Den Haag Indiaas Restaurant Maharani

Zin om heerlijk Indiaas te eten of voor het eerste de schitterende Indiase keuken te verkennen met uw Dinerbon? Geen zorgen, u hoeft niet op het vliegtuig richting India te stappen. U kunt namelijk ook gewoon met uw Dinerbon langskomen bij Indian Restaurant Maharani in Noordeinde. Al zo’n dertig jaar zijn wij gevestigd in het centrum van Noordeinde, op een steenworp afstand van Paleis Noordeinde. Met uw Dinerbon kunt u bij Maharani genieten van typisch Indiase gastvrijheid en heerlijk gekruid eten. In onze keuken hebben wij al dertig jaar ervaring met het bereiden van heerlijke Indiase gerechten. Veel van onze recepten zijn al jaren in de familie en worden doorgegeven aan de volgende generatie. Bij ons kunt u dus genieten van heerlijk Indiaas eten in een comfortabele setting. Onze gasten elke dag laten genieten van lekker eten in een gezellige, comfortabele sfeer is een constante uitdaging, die wij elke dag met plezier en passie weer aangaan. Kom dat ervaren met uw Dinerbon!

Onze kaart bevat een prachtige impressie van wat de Indiase keuken te bieden heeft. Van heerlijke curries tot mooie tandoorigerechten en heerlijke vegetarische maaltijden, wij hebben veel in huis. Extra trots zijn we op onze tandoorigerechten. De traditionele klei-oven (tandoor) waarin deze gemaakt worden kent dan ook geen geheimen meer voor onze chefs, die de temperatuur van de oven goed aanvoelen. Zo wordt elk gerecht perfect gegaard.

Kom met uw Dinerbon langs bij Maharani en ervaar typisch Indiase gastvrijheid en overheerlijke Indiase gerechten. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen bij Maharani!