Nurzadem

Adres
Vaillantlaan 119
2526 HC Den Haag
Telefoon
070 380 0505
Dinerbon.com Den Haag Nurzadem
Dinerbon.com Den Haag Nurzadem
Dinerbon.com Den Haag Nurzadem
Dinerbon.com Den Haag Nurzadem

Woont of werkt u in de buurt van de Haagse Schilderswijk? Deze wijk staat bekend om haar culturele diversiteit en dit ziet u ook zeker terug in het restaurantaanbod. Zo kunt u met uw Dinerbon onder andere terecht bij Restaurant Nurzadem voor een traditionele Turkse maaltijd. En u merkt ook meteen hoe gezellig de Turkse eetcultuur kan zijn. Neem plaats in het sfeervol ingerichte restaurant en laat u in de watten leggen door het klantvriendelijke personeel. Bij Restaurant Nurzadem kunt u heerlijk eten voor een goede prijs. Bovendien accepteren ze hier ook uw Dinerbon!

De menukaart van Restaurant Nurzadem biedt voor ieder wat wils. Zo kunt u er niet alleen terecht voor een klassieke Turkse pizza, maar ook voor een Italiaanse variant. Zo hebben ze bijvoorbeeld een Pizza Pollo met kip en ananas en een Pizza Vegetariano met champignons, peper, ui en olijven. De twijfelaars kunnen ook gaan voor een speciale combinatie van maar liefst vier verschillende pizza’s! U kunt de Dinerbon ook besteden aan een van de Turkse specialiteiten. Zo hebben ze uiteraard Durum, Kebab en Pide. Bent u een echte carnivoor? Dan zit u bij Restaurant Nurzadem wel goed! Ruil uw Dinerbon om voor één van de heerlijke grillspecialiteiten met bijvoorbeeld lamsvlees of kip.

Voor een gezellig diner voor twee kunt u zeker bij Restaurant Nurzadem terecht. Op de menukaart vindt u bijvoorbeeld een speciale mix voor twee personen met allerlei soorten gegrilld vlees, groenten en salades. Het is overigens ook mogelijk om de Turkse gerechten af te halen of te laten bezorgen!