OCEANS Beach

Adres
Strandweg 32
2586 JK Den Haag
Telefoon
070 350 2073
Dinerbon.com Den Haag OCEANS Beach
Dinerbon.com Den Haag OCEANS Beach

Welkom bij restaurant Oceans Beach. Deze mooie strandtent is gelegen aan het mooie strand van Scheveningen en is de ideale plek voor een ontspannen en luxe avond uit met uw dinerbon in de bekende kustplaats. Wanneer u lekker op het strand heeft gelegen of een fijne strandwandeling hebt gemaakt is Oceans Beach de plek om de dag af te sluiten met een borrel, een uitgebreid diner of een lekker glas champagne. Het restaurant ligt namelijk direct aan het strand en u heeft tijdens uw diner dan ook het allermooiste uitzicht over de Nederlandse kust en de Noordzee.

Op de menukaart van restaurant Oceans Beach draait het met name om de lekkerste visgerechten, maar ook uit vleesgerechten is er een ruime keuze. Als voorgerecht kunt u onder andere kiezen voor een yellowfin hamachi in ceviche style. Dit is rauwe, dun gesneden filet van hamachi (een witte tonijnachtige vis) die kort is ingelegd in sap van passievrucht, koriander limoen en citroen. Als hoofgerecht kunt u onder andere genieten van een gerecht dat het beste van twee werelden samen brengt: Steak & Lobster. U krijgt dan een steak van USA Black Angus flat iron (sukade), tezamen met een gekookte halve kreeft. Het geheel wordt geserveerd met een bijpassende Japanse salade.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit stijlvolle restaurant aan de Kust? Kom dan een bezoek brengen met uw dinerbon aan restaurant Oceans Beach en geniet van een mooie avond uit met vrienden, collega’s of familie!