OCEANS Square

Adres
Gevers Deynootplein 129
2586 CR Den Haag
Telefoon
070 4049423
Dinerbon.com Den Haag OCEANS Square
Dinerbon.com Den Haag OCEANS Square

Welkom bij restaurant Oceans Square. Dit restaurant is gelegen in het bruisende centrum van Scheveningen en is de ideale plek voor een ontspannen en luxe avond uit met uw dinerbon in de bekende kustplaats. Wanneer u lekker op het strand heeft gelegen of een fijne strandwandeling hebt gemaakt is restaurant Oceans Square de plek om de dag af te sluiten met een borrel, een uitgebreid diner of een lekker glas champagne. Het restaurant ligt namelijk op loopafstand van het strand en nadien bent u ook direct in de buurt van alle overige uitgaansgelegenheden die Scheveningen rijk is.

De menukaart van restaurant Oceans Square draait om de lekkerste visgerechten, maar ook uit vleesgerechten is er een ruime keuze. Als voorgerecht kunt u onder andere kiezen voor een OCEANS Delight, een proeverij van wisselende heerlijkheden zoals  sashimi van zalm, sashimi van tonijn, Noorse garnalen, scheermessen en rauwe oesters. Ook als hoofdgerecht kunt u genieten van veschillende soorten plates met fruits de mer. Sommige van deze platen bevatten naar zeevruchten en vis ook vleeshapjes op vegetarische hapjes. Probeer ook de OCEANS daily delivery. Dit is de vis van de dag, waarbij de keuken bridage van de meest verse vis een dagspecialiteit voor u bereidt!

Bent u nieuwschierig geworden naar dit stijlvolle restaurant aan de Kust? Kom dan een bezoek brengen met uw dinerbon aan restaurant Oceans Square en geniet van een mooie avond uit met vrienden, collega’s of familie!