Oma Toos

Adres
Doctor Lelykade 3A
2583CL Den Haag
Telefoon
070 444 9428
Dinerbon.com Den Haag Oma Toos
Dinerbon.com Den Haag Oma Toos
Dinerbon.com Den Haag Oma Toos
Dinerbon.com Den Haag Oma Toos

Oma Toos is te vinden aan de Scheveningse haven in Den Haag en heeft een prachtig uitzicht op de jachthaven. In de zomer kunt u ook lekker op het terras zitten en tot rust komen in de zon en de zilte zeelucht. Met uw Dinerbon kunt u hier ouderwets genieten van de traditionele Hollandse keuken. Oma Toos is dagelijks geopend tussen 10:00 en 22:00.

De oprichters van Oma Toos hebben het restaurant daadwerkelijk vernoemd naar hun grootmoeder. Oma Toos was een echte Haagse bij wie de Hollandse keuken met de paplepel naar binnen is gegoten. Het doel van de oprichters is om zo veel mensen kennis te laten maken met de oude en unieke recepten van hun oma. Alle gerechten zijn dan ook oer-Hollands. Ga helemaal terug in de tijd met uw Dinerbon! Een gerecht wat nooit uit de mode raakt is natuurlijk de pannenkoek. Bij Oma Toos heeft u ruim de keus uit allerlei traditionele en wat modernere pannenkoeken. Dit varieert van de spekpannenkoek tot de Noorse pannenkoek met gerookte zalm. Op de avondkaart zijn verder nog een aantal andere Hollandse klassiekers te vinden, zoals stamppot, sucadebiefstuk en stoofschotel. Dat belooft een ouderwets gezellige avond uit met uw Dinerbon.

Op de menukaart van Oma Toos staan ook een aantal verleidelijke desserts. Al heet dit in het Nederlands natuurlijk gewoon een toetje. De bekende toetjes zoals een vlaflip of griesmeelpudding ontbreken dan ook niet in het assortiment. Heeft u nog een Dinerbon? Kies dan voor Oma Toos!