Palembang

Adres
Thomsonlaan 17
2565KX Den Haag
Telefoon
070 365 3881
Dinerbon.com Den Haag Palembang
Dinerbon.com Den Haag Palembang
Dinerbon.com Den Haag Palembang
Dinerbon.com Den Haag Palembang

Opzoek naar een goed en bijzonder restaurant voor uw dinerbon? Gaat u dan snel eens naar Den Haag. Aan de Thomsonlaan in Den Haag staat namelijk Palembang. Palembang is een Indonesische restaurant waar u de echte Indonesische sferen kunt proeven en voelen. De mooie inrichting en het goede personeel helpen hier uitstekend bij. In het restaurant kunt u uw ogen uitkijken naar de prachtige muren met schilderijen en de sfeervolle lampen. Ook de sierlijke tafels en stoelen en de verzorgde inrichting van het restaurant zijn een genot voor het oog. Palembang is een uitstekend restaurant om heen te gaan voor een romantische date, een etentje met vrienden of een gezellig etentje met familie. Voor een goede en gezellige sfeer bent u altijd welkom bij Palembang met uw dinerbon!

Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart samengesteld waar voor zowel jong als oud heerlijke gerechten op staan. Er zijn verschillende voorgerechten, rijsttafels, bijgerechten, hoofdgerechten en desserts. Alle gerechten uit deze categorieën worden met veel tijd en zorgvuldigheid bereid. Dit kunt u ook zeker terug proeven in de heerlijke gerechten die u geserveerd krijgt voor uw dinerbon. Ook kunt u heerlijke dranken drinken bij Palembang. Deze zijn ook aanwezig voor zowel jong als oud. Heeft u een allergie voor een product? Laat het dan zeker weten!

Palembang is van dinsdag tot en met zondag geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur. U kunt dus kiezen wanneer u met uw dinerbon gaat uiteten! Breng zeker eens een bezoekje aan dit leuke Indonesische restaurant in Den Haag!