Restaurant Dendy

Adres
Hooistraat 1
2514 BM Den Haag
Telefoon
070 364 1727
Dinerbon.com Den Haag Restaurant Dendy
Dinerbon.com Den Haag Restaurant Dendy

Hebt u zin om met uw dinerbon leuk uit eten te gaan in de mooie en bruisende stad Den Haag? Dan is restaurant Dendy wellicht iets voor u. In dit moderne en hippe restaurant is het centrum bent u iedere dag van de week welkom om met uw dinerbon binnen te lopen en te genieten van de beste koffie van Den Haag, lekkere lunches, een gezellige borrel of een uitgebreid diner! De centrale ligging in de stad maakt een bezoek aan restaurant Dendy ideaal te combineren met een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is. Neem vervolgens plaats aan de bar voor een drankje of een snelle hap, of loop door naar het restaurantgedeelte dat sfeervol is ingericht met warme banken.

Eenmaal daar kunt u van de menukaart uw favoriete gerecht bestellen. Op de kaart staan verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten en ook enkele echte Dendy classics, zoals de entrecôte met beurre Café de Paris die wordt geserveerd met huisgemaakte friet en salade, of de Dendy Burger met spek, tomaat, truffelmayonaise en huisgemaakte friet. Bent u gek op oesters en sushi? Dan kunt u bij restaurant Dendy ook uw hart ophalen, want er staan verschillende sushi, sashimi en oesters op het menu! Wilt u zich liever laten verassen door de chef? Bestel dan het Dendy’s Chef Menu van drie gangen, dat regelmatig wisselt.

Wees welkom bij restaurant Dendy en vergeet bij uw bezoek niet om uw dinerbon mee te nemen, daar kunt u uiteraard de rekening mee betalen!