Restaurant El Basha

Adres
Laan 6-8
2512 GM Den Haag
Telefoon
070 - 3657776
Dinerbon.com Den Haag Restaurant El Basha
Dinerbon.com Den Haag Restaurant El Basha
Dinerbon.com Den Haag Restaurant El Basha
Dinerbon.com Den Haag Restaurant El Basha

Bent u wel benieuwd naar alle heerlijke smaken die de keukens van het Midden Oosten te bieden hebben? U kunt nu in Den Haag met uw dinerbon gaan dineren bij Midden Oosten Restaurant ‘El Basha’. Dit gezellige restaurant, dat geheel in Turkse stijl is ingericht, biedt u de mogelijkheid om de hoogtepunten van onder andere de Turkse, Egyptische en Israëlische keuken te ontdekken in één bezoek. Dit doen ze in een ongedwongen sfeer met veel aandacht voor de gast en gezelligheid. Drink voor of na het eten een heerlijke Turkse Muntthee aan de bar, en raak in gesprek met de vriendelijke bediening die u veel kan vertellen over het eten en de geschiedenis van het restaurant, dat al sinds 1991 is gevestigd aan de Laan in het centrum van Den Haag.

De keuken van restaurant El Basha is zowel traditioneel als vernieuwend. Dit is een evenwicht waar door de chef en de eigenaar van het restaurant goed over na is gedacht. Hoewel de traditionele specialiteiten altijd al goed in de smaak vielen, wilden ze bij El Basha iets unieks en vernieuwends creëren. Door gebruik te maken van traditionele ingrediënten en smaken hebben ze op die manier moderne gerechten gecreëerd waar eenieder van kan komen genieten! Uiteraard kunt u ook nog steeds terecht voor een vertrouwde Turkse Pizza, maar u kunt u ook geheel laten verassen met uw dinerbon door de combinaties van de chef.

Kom zelf de gastvrijheid en het lekkere eten van het Midden Oosten proeven en brengt met uw dinerbon een bezoek aan Midden Oosten Restaurant EL Basha!