Restaurant M

Adres
Groenewegje 115
2515 LP Den Haag
Telefoon
070 380 1986
Dinerbon.com Den Haag Restaurant M
Dinerbon.com Den Haag Restaurant M
Dinerbon.com Den Haag Restaurant M
Dinerbon.com Den Haag Restaurant M

Restaurant M is het perfecte restaurant voor alle Hagenezen die dol zijn op lekker eten en mooie wijnen. U vindt dit restaurant aan het Groenewegje in de oude binnenstad en u kunt er nu ook met uw Dinerbon terecht. Bij Restaurant M draait alles om verassende gerechten, verse seizoenproducten en uitzonderlijke gastvrijheid. Bijzonder is het restaurant beschikt over een terrasboot, waardoor u bij mooi weer op het water kunt dineren. Dit is ideaal voor zowel een romantisch diner voor twee als een uitje met vrienden of collega’s. Reserveer online en vergeet uw Dinerbon niet!

Restaurant M is geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 17:00 en 22:00. Met een jong en enthousiast team ontvangen ze u graag in het open en ruim opgezette restaurant. Laat u zich graag verassen? Ruil dan uw Dinerbon om voor een verassingsdiner van drie, vier of vijf gangen en eventueel een bijpassend wijnarrangement. Dan hoeft u alleen maar achterover te leunen terwijl u kennis maakt met nieuwe smaken! De keuken van Restaurant M is grotendeels geschoeid op de traditionele Franse leest, maar dan wel met mediterrane invloeden en een creatieve invulling. Op de veelzijdige menukaart vindt u lekkernijen zoals coquilles met Hollandse spruitjes en chorizo en gepocheerde ossenhaas met gegrilde aardappels, gerookte pastinaak en stroganoffsaus.

Bent u vegetariër of heeft u bepaalde dieetrestricties/allergieën? Ook dan bent u bij Restaurant M van harte welkom om te komen eten met uw Dinerbon. Het team ziet het als haar taak om de avond volledig in te vullen naar uw wensen en verwachtingen!