Restaurant Toros Santiago

Adres
Schoolstraat 15
2511 AW Den Haag
Telefoon
070 - 3647399
Dinerbon.com Den Haag Restaurant Toros Santiago
Dinerbon.com Den Haag Restaurant Toros Santiago
Dinerbon.com Den Haag Restaurant Toros Santiago
Dinerbon.com Den Haag Restaurant Toros Santiago

Met uw Dinerbon kunt u bij Toros Santiago genieten van alles wat de Argentijnse nationale keuken te bieden heeft. Wij hebben vestigingen in zowel Delft als Den Haag, zodat u in zowel hartje Den Haag als in het centrum van Delft met uw Dinerbon terecht kunt voor allerlei Argentijnse specialiteiten. Bij ons kunt u genieten van perfect bereidde Argentijnse steaks, want wij weten namelijk wel hoe we een vleesje moeten bakken. Onze chefs zijn dan ook ware steakwetenschappers. Het rund en de delen die wij als biefstuk gebruiken hebben dan ook geen geheimen meer voor onze grillmeesters. Dit gegeven, in combinatie met de gezellige uitstraling van ons restaurant, maken het zo dat u met uw Dinerbon bij Toros Santiago optimaal kunt genieten van alles wat de Argentijnse keuken te bieden heeft. Ook prettig; dankzij onze luchtbehandelingsinstallatie hoeft u tijdens het diner niet in allerlei onsmakelijke grillgeuren te zitten.

Onze menukaart staat natuurlijk boordevol prachtige Argentijnse vleesgerechten. Wat u misschien niet had verwacht is dat u bij Toros Santiago ook heerlijke vegetarische gerechten kunt bestellen. Neem dus met een gerust hart uw vegetarische vrienden of familieleden mee, al moet u ze aanvankelijk misschien wel even overtuigen van het feit dat u in een Argentijns steakhouse ook lekker vegetarisch kunt dineren. Kom gezellig een keer bij ons langs met uw Dinerbon, in Den Haag dat maakt ons niet uit.

Komt u dan snel een keer op bezoek met uw Dinerbon? Wij hebben er op voorhand zin in en heten u alvast van harte welkom!