Sinjoor Tapasbar

Adres
Noordeinde 139a
2514 GG Den Haag
Telefoon
070 - 3600107
Dinerbon.com Den Haag Sinjoor Tapasbar
Dinerbon.com Den Haag Sinjoor Tapasbar

Tapasrestaurant Sinjoor staat ook wel bekend als het best geheim gebleven pareltje van het Noordeinde in Den Haag. Dit sfeervolle restaurant bevindt zich in het midden van het bruisende centrum, op steenworp afstand van het paleis. Qua sfeer en keuken draait alles bij Sinjoor om het prachtige zonnige land Spanje. Bestel een lekker drankje met wat tapas en waan u in een authentiek Spaans kustplaatsje. U kunt ook met uw Dinerbon afrekenen.

Het restaurant is dagelijks geopend van 0:00 of 1:00 (behalve op zondag), dus u kunt gerust de hele avond lang tafelen met uw partner of vrienden. Met uw Dinerbon heeft u de keus uit allerlei salades, soepen, vis- en vleesspecialiteiten en natuurlijk diverse huisgemaakte tapas. Tapas werden oorspronkelijk als kleine hapjes gegeten bij een alcoholische versnapering. Tegenwoordig dienen ze over de hele wereld als volwaardige avondmaaltijd. Op de tapaskaart van Sinjoor vindt u onder andere sardientjes, mosselen, gegrilde lamskoteletjes, spiesjes met ossenhaas en champignons in cherrysaus. Wilt u zich laten verassen? Ga dan voor een driegangenmenu! Ook de vis- en vleesspecialiteiten zijn heerlijk. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon de traditionele paella met diverse vissoorten, schaal- en scheldieren.

Geniet van de ontspannen Mediterrane sfeer onder het genot van een hapje en drankje. Tapasrestaurant Sinjoor schenkt heerlijke Spaanse wijnen van Don Jacobo. Ook serveren ze een aantal traditionele desserts, waaronder churros en chocoladeijs met Licor 43-saus en amandelen. Dat is moeilijk te weerstaan! Kom dus binnenkort eens eten bij Sinjoor en neem uw Dinerbon mee.