Spize

Adres
Spui 185
2511 BN Den Haag
Telefoon
070 - 3652827
Dinerbon.com Den Haag Spize
Dinerbon.com Den Haag Spize
Dinerbon.com Den Haag Spize
Dinerbon.com Den Haag Spize

Als u het echte authentieke Thailand wilt ontdekken zonder twaalf uur in het vliegtuig door te brengen en veel geld uit te geven, dan kunt u terecht bij restaurant SpiZe. Dit unieke restaurant heeft een stukje Thailand naar het Spui in Den Haag gehaald. Het prachtige eigentijdse decor en de vijf meter hoge Boeddha nemen u mee naar verre oosterse sferen.

 

Het menu is met heel veel zorgzaamheid en aandacht samengesteld. Hierop vindt u de meest uiteenlopende Thaise gerechten die het land in al zijn glorie weten terug te vangen in prachtige smaken en geuren. Dit kleurrijke menu is perfect uitgebalanceerd; voor elke smaak is wat wils. Zo hoeft u niet te vrezen als u geen liefhebber bent van heet of pittig. De gerechten bij SpiZe gaan van lekker pittig tot heerlijk zacht en mild. De gerechten zijn allemaal vers bereid en de kruiden worden uit Thailand gehaald. Dit garandeert een tongstrelende maaltijd, wat u ook bestelt. SpiZe is daarom de perfecte locatie om uw Dinerbon te gebruiken.

U kunt bij SpiZe een heerlijk driegangenmenu samenstellen (voor maar €23,50) of bijvoorbeeld een heerlijke special uitzoeken. Naast dineren is het mogelijk gewoon een lekkere cocktail of drankje te komen nuttigen.

 

Wanneer u de heerlijke authentieke Thaise keuken wilt beleven in een unieke en eigentijdse setting, bezoek dan restaurant SpiZe. De geuren, kleuren en smaken zijn een feest voor het oog en de tong. U zult na bezoek gelijk weer terug willen, dus wees verstandig en gebruik uw Dinerbon!