Stadsbrasserie de Ooievaer

Adres
Turfmarkt 2
2511 CA Den Haag
Telefoon
070 361 5472
Dinerbon.com Den Haag Stadsbrasserie de Ooievaer
Dinerbon.com Den Haag Stadsbrasserie de Ooievaer

In het stadhuis van Den Haag, ook wel het IJspaleis genoemd, kunt u ook terecht voor een hapje en drankje bij Stadsbrasserie De Ooievaer. Ze accepteren nu ook uw Dinerbon! Het is een heerlijke plek en voor iedereen toegankelijk. Zowel dagjesmensen als zakenlui komen er graag voor een goede kop koffie en een smakelijke maaltijd. Ga zitten op het zonnige terras met uitzicht op het Spuiplein en geniet.

Stadsbrasserie De Ooievaer is een buitengewoon geschikte locatie voor ieder moment. Ze zijn dagelijks geopend van vroeg tot laat. U kunt er lekker ontbijten, snel lunchen of uitgebreid dineren. Alles is vers, overheerlijk en met liefde bereid. En dat proeft u! Met uw Dinerbon kunt u al een wisselend menu bestellen voor slechts €18,95. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon van de kaart te bestellen. U heeft ruim de keus uit pasta’s, pizza’s, wraps, maaltijdsalades en vis- en vleesgerechten. Ze hebben zelfs Surf & Turf, een bijzondere combinatie van ossenhaaspuntjes en gamba’s! Overigens wordt ook gedacht aan de vegetariërs en zijn ook uw kinderen van harte welkom. Bij De Ooievaer is ook tijdens de lunch uw Dinerbon goed besteed. Ze hebben een indrukwekkend assortiment aan broodjes, tosti’s, eiergerechten en nog veel meer.

Een hapje en een drankje bij Stadsbrasserie is de perfecte manier om uw gezellige avondje uit te beginnen. Ze zitten namelijk heel vlakbij de Pathébioscoop en de theaters De Nieuwe Kerk en Het Filmhuis. Kom voor uw voorstelling lekker eten met uw Dinerbon!