Tandoori Restaurant Lasanie

Adres
Rijswijkseweg 331
2516HG Den Haag
Telefoon
070 3906715
Dinerbon.com Den Haag Tandoori Restaurant Lasanie
Dinerbon.com Den Haag Tandoori Restaurant Lasanie
Dinerbon.com Den Haag Tandoori Restaurant Lasanie

Bent u al eens in een Indiase/Pakistaans restaurant geweest? Nee? Dan heet Tandoori Restaurant Lasanie u nu van harte welkom met uw dinerbon! Ook wanneer u wel al eens in zo’n restaurant bent geweest bent u natuurlijk van harte welkom met uw dinerbon! De vriendelijke bediening van het restaurant ontvangt u vriendelijk en gastvrij. Zij begeleiden u naar uw tafel en helpen u en uw gezelschap uw gehele bezoek lang. Jong en oud zijn van harte welkom bij Tandoori Restaurant Lasanie. Zij willen namelijk iedereen kennis laten maken met de overheerlijke smaken van de Indiase/Pakistaanse keuken.

De heerlijke wereldwijde gerechten die hier geserveerd worden zijn voor iedere eter uitstekend. Er zijn namelijk vlees-, vis- en vegetarische gerechten op de menukaart. De kaart is zo uitgebreid dat er zeker voor ieder wat wils is! Alle gerechten zijn te betalen met uw dinerbon. Er zijn verschillende categorieën waar u uit kunt kiezen. U mag ook altijd meerdere keren langskomen om ze allemaal te proeven! Kies bijvoorbeeld voor de lekkere seekh kebab of lam tikka massala. Lasanie vindt het belangrijk dat u eten krijgt van goede kwaliteit. Daarom worden de gerechten iedere dag vers bereid met de beste producten en ingrediënten. Op deze manier kunt u extra genieten van uw maaltijd!

Lasanie is van dinsdag tot en met zondag geopend. U bent van dinsdag t/m vrijdag tussen 15:00 en 23:00 uur van harte welkom. Op zaterdag en zondag is het restaurant van 14:00 tot 23:00 uur geopend. Tandoori Restaurant Lasanie heet u binnenkort van harte welkom met uw dinerbon!