Toko Frederik

Adres
Frederikstraat 225
2514LC Den Haag
Telefoon
070-3603125
Dinerbon.com Den Haag Toko Frederik
Dinerbon.com Den Haag Toko Frederik

Bent u ook zo dol op de Indische keuken? Of wilt u juist deze exotische keuken beter leren kennen? Dan moet u met uw Dinerbon bij Toko Frederik in Den Haag zijn. Deze gezellige toko is te vinden in de wijk Het Willemspark, op steenworp afstand van het centrum. U kunt hier terecht voor een authentieke Indische lunch of diner, uitstekende service en een rustige informele sfeer. Toko Frederik is wellicht geen sterrenrestaurant en het personeel komt niet van de hogere hotelschool, maar uw Dinerbon is hier goed besteed!

Iedereen die één keer bij Toko Frederik is geweest, is er snel nog een keer te vinden! Het eten is namelijk van goede kwaliteit en wordt in royale porties opgediend. Bovendien kunt u er al lunchen vanaf €7 en dineren vanaf €12,50, wat het een heel toegankelijk restaurant maakt. U kunt er ook met de Dinerbon betalen. Wat dacht u van de Frederik rijsttafel? Hier vindt u alles wat u zoekt in een Indische rijsttafel zoals bami, nasi, Indische eieren, gekruide vlees-, vis- en groentegerechten, verschillende soorten saté, sajoerboontjes, kroepoek en gebakken uitjes. Uiteraard mag de sambal hierbij ook niet ontbreken! Bij Toko Frederik kunnen gasten overigens zelf aangeven of ze een mild, medium of heet gerecht willen. Zo kan iedereen een plezierige avond beleven! Reserveer nu en neem uw Dinerbon mee.

Sluit uw diner af met een lekker stukje spekkoek. Dit is een traditionele koekachtige lekkernij dat heerlijk zal smaken bij een kopje koffie of thee. Geniet van een uitgebreid Indisch diner bij Toko Frederik!