Tri Tunggal

Adres
Noordeinde 143
2514 GG Den Haag
Telefoon
070 - 3600152
Dinerbon.com Den Haag Tri Tunggal
Dinerbon.com Den Haag Tri Tunggal

In het prachtige Den Haag aan het Noordeinde staat restaurant Tri Tunggal. In dit restaurant komen de drie Indonesische gebieden Sumatra, Java en Manado Sulawesi naar voren. Met uw dinerbon kunt u nu kennis komen maken met deze drie gebieden. U zult in echte Indonesische sferen terecht komen. Zo is er veel rust, maar ook gezelligheid aanwezig in het restaurant. U zult zich in een echte huiskamersfeer bevinden. Naast uw dinerbon kunt u gerust uw kinderen, geliefde en vrienden meenemen. Het team van Tri Tunggal staat voor u klaar vanaf binnenkomst. Zij zullen er dan ook alles aan doen om uw avond geweldig te laten verlopen!

In de Indonesische keuken van het restaurant worden heerlijke traditionele gerechten bereid. Onder andere vlees, vis en vegetarische gerechten, maar u moet ook zeker niet de rijsttafels in verschillende samenstellingen vergeten. Al deze gerechten worden bereid met dagverse ingrediënten, zo krijgt u alleen maar gerechten van hoge kwaliteit voor uw dinerbon! Neem bijvoorbeeld een gebakken tofu met garnalen of groenten of rundvlees in cocosmelksaus, maar u kunt ook een heerlijke van de grill gegrilde varkens saté of hete vis geroosterd in een gevouwen bananenblad. Heerlijk uw buik vol eten dat is wat restaurant Tri Tunggal u graag ziet doen!

Het restaurant is van maandag tot en met zaterdag geopend van 18:00 uur tot 22:00 uur, en op zaterdag en zondag van 17:00 uur tot 22:00 uur. Laat u in de watten leggen met w dinercheque bij restaurant Tri Tunggal!